Επιστολή Πολάκη σε Στουρνάρα: Ζητά να παραστεί στο επόμενο ΔΣ της ΤτΕ

Επιστολή Πολάκη σε Στουρνάρα: Ζητά να παραστεί στο επόμενο ΔΣ της ΤτΕ
Ο Παύλος Πολάκης, στη Βουλή Eurokinissi

Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας ζητά να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να ενημερώσει την Τράπεζα της Ελλάδος αναφορικά με δάνεια που δεν έχουν ελεγχθεί.

Άδεια να παραστεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος ζητά με επιστολή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Στην επιστολή, που απευθύνεται προς το Γενικό Συμβούλιο της ΤτΕ και κοινοποιήθηκε στο διοικητή της, Γιάννη Στουρνάρα, ο κ. Πολάκης – αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Στουρνάρα – επισημαίνει ότι “ορθώς” έπραξε η Τράπεζα να προχωρήσει στον έλεγχο του δανείου ύψους 100.000 ευρώ που έλαβε την Τράπεζα Αττικής, αλλά χαρακτηρίζει “μεροληπτική” την απόφαση να μην ελεγχθούν άλλα δάνεια που δεν εξυπηρετούνται.

Στην κατεύθυνση αυτή αιτείται να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ, “ώστε να σας ενημερώσω για συγκεκριμένα δάνεια τα οποία δεν πληρούν τις κατά νόμο και κατά τους κανονισμούς λειτουργίας του Τραπεζικού Συστήματος προϋποθέσεις χορήγησης ή ρύθμισης, γνώση την οποία είμαι βέβαιος ότι θέλετε να αποκτήσετε”.

Ο κ. Πολάκης στη συνέχεια γνωστοποίησε την επιστολή μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα