Επιστολή Τσαβούσογλου για την 25η Μαρτίου: Βέβαιος για παγίωση των σχέσεων καλής γειτονίας

Επιστολή Τσαβούσογλου για την 25η Μαρτίου: Βέβαιος για παγίωση των σχέσεων καλής γειτονίας
Νίκος Δένδιας Μεβλούτ Τσαβούσογλου Evelyn Hockstein, Pool via AP

Ευχετήρια επιστολή στον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου απέστειλε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Βέβαιος για παγίωση των σχέσεων καλή γειτονίας δηλώνει ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρουν διπλωματικές πηγές, απέστειλε ευχετήρια επιστολή στον Νίκο Δένδια με αφορμή την ελληνική Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα στην επιστολή του, όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, εκτός από τις ευχές για την 25η Μαρτίου, σημειώνει πως είναι βέβαιος ότι οι σχέσεις καλής γειτονίας, οι οποίες υφίστανται αυτή τη στιγμή μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, θα παγιωθούν στο μέλλον. Παράλληλα, δηλώνει αποφασισμένος να συμβάλει περαιτέρω στην τωρινή θετική δυναμική, η οποία επικρατεί στις διμερείς σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας.

Επιπλέον ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη και την βοήθεια την οποία προσέφεραν στην Τουρκία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς.

 

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα