Επιστολή Βενιζέλου στους πολίτες

ΝΑΥΠΛΙΟ-26-5-2012-Ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου σε πολιτική εκδήλωση, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.
(EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΝΑΥΠΛΙΟ-26-5-2012-Ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου σε πολιτική εκδήλωση, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. (EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Με ανοιχτή επιστολή σχεδιάζει να απευθυνθεί στους πολίτες ο Ευ. Βενιζέλος. Θα σταλεί σε email αλλά και θα μοιραστεί και πόρτα πόρτα

Ανοιχτή επιστολή σχεδιάζει να αποστείλει στους πολίτες τις επόμενες ημέρες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου όπως υποστηρίζουν συνεργάτες του "να πει την αλήθεια στον λαό και να περιγράψει την κατάσταση όπως ακριβώς είναι".

Σύμφωνα με Τα Νέα, η επιστολή θα αποσταλεί με email σε εκατοντάδες χιλιάδες αποδέκτες μέσω της βάσης δεδομένων που διαθέτει η Ιπποκράτους, ενώ για τους πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής πρόσβασης θα τυπωθούν φυλλάδια με την επιστολή, τα οποία είτε θα ταχυδρομηθούν είτε θα διανεμηθούν πόρτα - πόρτα.

Στην επιστολή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευ.Βενιζέλος θα επισημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι ο εγγυητής και ο καταλύτης των εξελίξεων μετά τις εκλογές.

Παράλληλα θα θέτει τους πολίτες ενώπιον των κεντρικών διλημμάτων των εκλογών, επισημαίνοντας μεταξύ των άλλων ότι η κοινωνία θα πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν επιλέγει την καταγγελία της σύμβασης ή μια συντονισμένη προσπάθεια για αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης.

SHARE:

24Media Network