Επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ, Σκανδαλίδης, Κουτσούκος, Κασσής και Γκερέκου

-Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, στην αίθουσα Γερουσίας, στη Βουλή.( ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)
-Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, στην αίθουσα Γερουσίας, στη Βουλή.( ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI) EUROKINISSI

Επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ για 4 βουλευτές που είχαν διαγραφεί αρνούμενοι να ψηφίσουν το Μνημόνιο ΙΙΙ. Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής θα στείλει την Πέμπτη ο Ευ. Βενιζέλος

Τέσσερις βουλευτές που είχαν τεθεί εκτός ΚΟ ομάδας, θα επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ με απόφαση του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα,  θα ενταχθούν ξανά στην ΚΟ του ΠαΣοΚ οι βουλευτές, Κ. Σκανδαλίδης, Ι.Κουτσούκος, Μιχ. Κασσής και Αντζελα Γκερέκου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ενημερώσει με επιστολή του τον πρόεδρο της Βουλής.

Οι 4 βουλευτές είχαν τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τον περασμένο Νοέμβριο, αρνούμενοι να ψηφίσουν "ναι" στο Μνημόνιο ΙΙΙ.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσής, Γ. Κουτσούκος, μαζί με τους Μπολαρή και Παραστρατίδη, είχαν ψηφίσει "όχι" στα νέα μέτρα. Ο Κώστας Σκανδαλίδης είχε απουσιάσει από την ψηφοφορία και η Άντζελα Γκερέκου είχε δηλώσει "παρούσα".

Γκερέκου: "Δεν έφυγα ποτέ από το ΠΑΣΟΚ"

Σε δήλωση για την επιστροφή της στο ΠΑΣΟΚ προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η Άντζελα Γκερέκου.

"Αποδέχομαι την πρόσκληση του Προέδρου για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Έχω εξάλλου δηλώσει ότι δεν έφυγα ποτέ από το Κίνημα. Μέσα από τη συμμετοχή μου θέλω να συμβάλω στο διάλογο για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου που απλώνεται από το μεταρρυθμιστικό κέντρο έως την ανανεωτική, προοδευτική Αριστερά. Διάλογος ο οποίος πρέπει να διεξαχθεί απ’ όλους τους ενδιαφερόμενους μέσα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς αστερίσκους και προκαταλήψεις. Αφετηρία γι’ αυτή την επίπονη όσο και αναγκαία διαδρομή μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ", δήλωσε η βουλευτής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι αντάρτες του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ που καταψήφισαν το "Μνημόνιο 3" και διαγράφηκαν

Αντίστροφη μέτρηση για επιστροφή Σκανδαλίδη στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

SHARE:

24Media Network