Επίθεση Κασσελάκη σε Μιχαηλίδου: Ηταν απρόσκλητη, πρέπει να είναι πιο προσεκτική

Διαβάζεται σε 2'
Οι Δόμνα Μιχαηλίδου και Στέφανος Κασσελάκης
Οι Δόμνα Μιχαηλίδου και Στέφανος Κασσελάκης Δόμνα Μιχαηλίδου facebook

Επίθεση του Στέφανου Κασσελάκη στη Δόμνα Μιχαηλίδου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίζει την Υφυπουργό Παιδείας απρόσκλητη κατά την χθεσινή του επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ.

 

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε στην Δόμνα Μιχαηλίδου για το γεγονός ότι βρέθηκε την Τετάρτη στον ίδιο χώρο με τον ίδιο, “απρόσκλητη”  όπως τονίζει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά τόνισε:

Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.

Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.
Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική.

Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο.

Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός.

Την Τετάρτη το απόγευμα, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας. Εκεί βρέθηκε και η αρμόδια υφυπουργός για να τον ξεναγήσει, όπως προέκυψε.

Ο κ. Κασσελάκης ισχυρίζεται ότι η κα Μιχαηλίδου ήταν απρόσκλητη, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να βγάλει φωτογραφίες μαζί της.

Στο εργαστήριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με το προσωπικό και ενημερώθηκε για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα