Κόντρα Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη για Δούκα – “Δεν το έχετε χωνέψει ακόμη”

Διαβάζεται σε 2'
Απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη
Απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε το δήμαρχο Αθηναίων για τα κλειστά ακίνητα στην πρωτεύουσα. Αιχμηρή απάντηση από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με καρφιά για το “Μεγάλο Περίπατο”

Το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή ανέβασε η κόντρα του Κυριάκου Μητσοτάκη με το Νίκο Ανδρουλακη για τον Χάρη Δούκα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον πρωθυπουργό για το στεγαστικό. 

Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στον δήμαρχο Αθηναίων, τον οποίο ουσιαστικά κατηγόρησε για τη μη διάθεση κλειστών ακινήτων του δήμου της πρωτεύουσας.

“Έχετε δίκιο κ.Ανδρουλάκη για τα κλειστά ακίνητα που ανήκουν σε δήμους. Να το πείτε και στο δήμαρχο Αθήνας, να διαθέσει κλειστά ακίνητα του δήμου σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες που κάνουν καταλήψεις”, είπε ο κ. Μητσοτάκης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

“Η αναφορά σας δείχνει ότι δεν το έχετε χωνέψει ακόμη”, απάντησε αιχμηρά στη δευτερολογία του ο κ.Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στην ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στις δημοτικές εκλογές.

“Σε ένα μήνα να προλάβει να ανοίξει κλειστά σπίτια ο Δούκας είναι δύσκολο. Αλλά πέντε χρόνια ο Μπακογιάννης όχι μόνο δεν άνοιξε σπίτια, αλλά έκλεισε και τους δρόμους ταλαιπωρώντας το λαό της Αθήνας” πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με αιχμές για το “Μεγάλο Περίπατο”.

Ο κ.Μητσοτάκης στη δική του δευτερολογία δεν έδωσε συνέχεια. Σχολίασε πάντως ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε αμηχανία βλέποντας την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να εφαρμόζει στεγαστικές πολιτικές υπέρ των πολιτών και ιδίως των πιο ευάλωτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα