Έρχεται το web ραδιόφωνο του Ποταμιού με χρηματοδότη τον.. πολίτη

Έρχεται το web ραδιόφωνο του Ποταμιού με χρηματοδότη τον.. πολίτη

Σε ότι αφορά τώρα αυτό καθεαυτό το ραδιόφωνο, θα είναι γεμάτο μουσική κι ενδιαφέροντα λόγο

Η αντίστροφή μέτρηση για την πρώτη  αναμετάδοση του web ραδιοφώνου , του κόμματος του Ποταμίου ξεκίνησε.

Η πρώτη ραδιοφωνική απόπειρα του νέου κόμματος, θα βγει στα "ερτζιανά του διαδικτύου", την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με  πληροφορίες του NEWS 247,  το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί, μέσα από την εναλλαγή μουσικών και λόγου.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό, ποια από τα στελέχη του κόμματος που διαθέτουν δημοσιογραφική εμπειρία μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του, Σταύρος Θεοδωράκης θα στελεχώσουν το πρόγραμμα, το σίγουρο είναι ότι θα αξιοποιηθεί η δυνατότητα άμεσης επαφής με τον ακροατή  και θα δίνονται απαντήσεις στα ζητήματα που θα θίγονται.   

Άλλωστε το όλο εγχείρημα θα στηριχθεί στον απλό πολίτη, καθώς θα ζητηθεί από τον κόσμο να στηρίξει το πρόγραμμα και την λειτουργία του μέσω της διαδικασίας του crowdfuning. Δηλαδή, με ειδική αναγγελία (μπάνερ) στο σαϊτ του Ποταμιού όποιος θέλει θα μπορεί να καταθέτει όσα χρήματα δύναται και ανά πάσα στιγμή θα βλέπει την πρόοδο των εσόδων μέσω ειδικής μπάρας που θα γεμίζει προοδευτικά με τις καταθέσεις.

Έρχεται το web ραδιόφωνο του Ποταμιού με χρηματοδότη τον.. πολίτη

Για παράδειγμα: για τα μηχανήματα θα χρειαστούν 4.800 ευρώ, για το studio άλλα 4.200 κοκ. Ανάλογα με το ύψος της καταβολής ο καταθέτης θα παίρνει συμβολικά δώρο/δώρα από το Ποτάμι.

SHARE:

24Media Network