Έρευνα για τις συνομιλίες Λ. Αυγενάκη με ποινικούς

Συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας υπό την Προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, Αθήνα, Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016. Στη φωτογραφία ο νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μοναδικός υποψήφιος Λευτέρης Αυγενάκης. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας υπό την Προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, Αθήνα, Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016. Στη φωτογραφία ο νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μοναδικός υποψήφιος Λευτέρης Αυγενάκης. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα όπου καταγράφονται συνομιλίες έγκλειστων ποινικών και του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτ. Αυγενάκη, οδήγησαν σε νέα προκαταρκτική εξέταση

Στο "στόχαστρο" της ελληνικής Δικαιοσύνης μπαίνουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες που εμφανίζουν ποινικούς κρατούμενους να συνομιλούν ανάμεσα σε άλλους και με το γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε τη διαβίβαση των δημοσιευμάτων της κυριακάτικης εφημερίδας "Ντοκουμέντο", στα οποία αποκαλύπτονται οι επίμαχες συνομιλίες, προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, παραγγέλνοντας νέα προκαταρκτική έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος είναι να διερευνηθεί αν από τις συνομιλίες προκύπτει τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Να σημειωθεί ότι για τις συνομιλίες, ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει δηλώσει: "μου ζητήθηκε να συνδράμω σε ένα θέμα που είχε να κάνει με την παράταση μιας ιδιωτικής μίσθωσης και μέχρι εκεί", ενώ μίλησε για τακτικές που κινούνται στο "σκοτάδι".

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network