Εξηγήσεις από τα ΜΑΤ για παρεμπόδιση πορείας ζήτησε η Κωνσταντοπούλου

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Την αντίδραση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσε η απόφαση της αστυνομίας να ανακόψει την πορεία γιατρών και εργαζομένων στα νοσοκομεία προς το Μέγαρο Μαξίμου (Vid)

Την αντίδραση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσε η απόφαση της Αστυνομίας να ανακόψει στο ύψος της Βουλής την πορεία γιατρών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, καθώς παρενέβη, ζητώντας το λόγο από αστυνομικό που βρισκόταν στο σημείο.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου ρώτησε για ποιο λόγο δεν επετράπη στους διαδηλωτές να περάσουν, ενώ θέλησε να μάθει σε ποια δύναμη της ΕΛΑΣ ανήκει ο αστυνομικός.

"Από ποιον έχετε εντολή;", ρώτησε και πρόσθεσε ότι η Αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να κλείνει την πρόσβαση στη Βουλή.

Οι διαδηλωτές είχαν πρόθεση να φθάσουν έως το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο τα σχέδιά τους δεν προχώρησαν, καθώς αστυνομικές κλούβες παρατάχθηκαν στη Βασ. Σοφίας στο ύψος των λουλουδάδικων.

Τότε ήταν που παρενέβη η  Ζ. Κωνσταντοπούλου ζητώντας εξηγήσεις για το κλείσιμο του δρόμου και την παρεμπόδιση της πορείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι αντιδράσεις των κομμάτων για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στ. Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας μου είπε ότι ήταν λάθος η επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Σκουρλέτης για Κωνσταντοπούλου: Δεν συμφωνώ με τις απόψεις της

SHARE:

24Media Network