Εξώδικο Φρουζή στη Novartis Hellas

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής όπου συζητήθηκε η επικύρωση ή μη της εισαγγελικής εντολής για την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018. Το περιοριστικό μέτρο του επιβλήθηκε μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε καθώς κατηγορείται για δωροδοκία.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής όπου συζητήθηκε η επικύρωση ή μη της εισαγγελικής εντολής για την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018. Το περιοριστικό μέτρο του επιβλήθηκε μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε καθώς κατηγορείται για δωροδοκία. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Με εξώδικο του στην Novartis Hellas ο Κωνσταντίνος Φρουζής ζητά από την εταιρία να διαψεύσει πως εκείνος είχε πρόσβαση σε λογαριασμούς της

Να εμφανιστεί στην Εισαγγελία Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και να γνωστοποιήσει ότι δεν είχε πρόσβαση σε εταιρικούς λογαριασμούς καλεί με εξώδικο του προς την εταιρεία "Novartis" ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας Κωσνταντίνος Φρουζής, μοναδικός μέχρι στιγμής κατηγορούμενος στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.

Ο κ. Φρουζής που εργαζόταν ως επικεφαλής στο ελληνικό τμήμα της εταιρείας από το 2007 - 2015, καλεί αντιπρόσωπο της "Novartis" να εμφανισθεί ενώπιον της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, προκειμένου να δηλώσει ότι "ουδεμία πρόσβαση είχα σε οποιοδήποτε τραπεζικό λογαριασμό σας, ή της μητρικής εταιρείας, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό προσκομίζοντας ταυτόχρονα την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών σας καθ΄όλο το διάστημα της εργασιακής σχέσης που με συνδέει μαζί σας, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να αποδειχθεί ότι ουδέποτε ανέλαβα ή διακίνησα οποιοδήποτε ποσό από τους λογαριασμούς σας ή της μητρικής σας εταιρείας".

Στο εξώδικό του ο Κωνσταντίνος Φρουζής υποστηρίζει ότι η εναντίον του κατηγορία της δωροδοκίας από κοινού, είναι παντελώς ψευδής ερειδόμενη αποκλειστικά και μόνο στους ανώνυμους μάρτυρες, την οποία και θα αντικρούσει ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή όταν κληθεί σε απολογία.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Novartis: Μήνυση πρώην προέδρου του ΟΚΑΝΑ κατά προστατευόμενου μάρτυρα

Σαλμάς: Δεν υπέγραψα την πρόταση της ΝΔ για λόγους προσωπικής ευαισθησίας

SHARE:

24Media Network