Φ. Γεννηματά: Ο πρωθυπουργός, να εγκαταλείψει τα σενάρια των πρόωρων εκλογών

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, του πολυνομοσχεδίου με τις επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, του πολυνομοσχεδίου με τις επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά καταλόγισε την ευθύνη για την κατάσταση στον πρωθυπουργό ενώ τον κάλεσε να εγκαταλείψει τα σενάρια των πρόωρων εκλογών (vid)

Από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά έστρεψε τα βέλη της στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι έχει την απόλυτη ευθύνη για την κατάσταση στο κυβερνητικό στρατόπεδο και τον κάλεσε να δώσει τέλος στο θέατρο σκιών , όπως είπε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από το πρωθυπουργό να εγκαταλείψει σκέψεις και να διαψεύσει σενάρια για πρόωρες εκλογές οι οποίες, όπως ανέφερε , «θα είναι καταστροφικές όπως και τα όσα λέγονται για κυβέρνηση ειδικού σκοπού».

«Υπάρχει εθνικός σκοπός που φτάνει μέχρι το τέλος ισχύος του προγράμματος. Πάψτε , λοιπόν, να πατάτε σε δύο βάρκες », τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε ότι «η συμφωνία φέρει τη υπογραφή του κ. Τσίπρα». «Έφτασε η ώρα να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις» και επικαλούμενη του στίχους του Δ. Σαββόπουλου από το τραγούδι του «Άγγελος Εξάγγελος», είπε ότι «... τα νέα που μας έφεραν ήταν όλα μια ψευτιά κι ακούγονταν ευχάριστα στ΄αυτί μας».

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε τέσσερα κύρια σημεία στη συμφωνία που σύναψε η κυβέρνηση που αφορούν στα μέτρα για να είναι ισοσκελισμένος ο προϋπολογισμός , στην ανάγκη να διεκδικήσει την αναδιάρθρωση του χρέους , καθώς και να συμφωνηθεί και να εφαρμοστεί.

« Θα μας βρείτε αρωγούς για το συμφέρον της χώρας . Χρειάζεται εθνική γραμμή για βιώσιμη λύση», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network