Φάμελλος: “Τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν μπορούν να κρύψουν ακρίβεια και αισχροκέρδεια”

Φάμελλος: “Τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν μπορούν να κρύψουν ακρίβεια και αισχροκέρδεια”
Ο Σωκράτης Φάμελλος. Eurokinissi

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, ασκεί ο τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

«Η ευρωπαϊκή ενεργειακή κρίση βρίσκει την Ελλάδα ευάλωτη λόγω της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη», τονίζει ο τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του.

«Όσα ψέματα και να λέει η κυβέρνηση, οι καταναλωτές βλέπουν την πραγματικότητα στους λογαριασμούς τους», αναφέρει και απευθύνει ερωτήματα στην κυβέρνηση: «Γιατί δεν επιστρέφει στους καταναλωτές τα 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ υπερκέρδη στο ρεύμα; Πότε θα φορολογήσει τα 330 εκατομμύρια ευρώ κέρδη της Δημόσιας Επιχείρησης Εμπορίας Φυσικού Αερίου το 2021, δεκαπλάσια από αυτά του 2020;».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θέτει σε προτεραιότητα την πρόσβαση πολιτών και παραγωγικών φορέων στο αγαθό της ενέργειας, κάτι που μπορεί να εξασφαλίσει μόνο ο ισχυρός δημόσιος έλεγχος», καταλήγει ο Σωκράτης Φάμελλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα