Φίλης για προπηλακισμό Βαρουφάκη : Η ευγένεια δεν διδάσκεται με ΜΑΤ

Φίλης για προπηλακισμό Βαρουφάκη : Η ευγένεια δεν διδάσκεται με ΜΑΤ

"Υπάρχει μια ομάδα αντιεξουσιαστών, η οποία έχει πει ότι πρέπει να υπάρξει 'αναρχική προβοκάτσια για να αποκαλυφθεί ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ'", λέει μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Βαρουφάκη για τον προπηλακισμό που δέχθηκε στα Εξάρχεια

“Ο Γιάνης Βαρουφάκης καθιστά σαφές ότι τα θέματα της στοιχειώδους ευγένειας των ανθρώπων δεν διδάσκονται με ΜΑΤ” δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών για τον προπηλακισμό που δέχθηκε στα Εξάρχεια.

“Ο κ. Βαρουφάκης είναι στην αιχμή των επιθέσεων από κύκλους των δανειστών δίνει σοβαρή προσπάθεια διαπραγμάτευσης, και στην Ελλάδα έχει τη μεγάλη υποστήριξη της κοινωνίας”, τόνισε. “Ήταν σωστή η επιλογή της διαπραγμάτευσης και ήταν φυσικό να γίνουν και λάθη”, ανέφερε ακόμη ο κ. Φίλης.

Με αφορμή την επίθεση στον υπουργό, και άλλα περιστατικά όπως καταλήψεις, εκτίμησε ότι “υπάρχει μια ομάδα αντιεξουσιαστών, που δεν εκφράζει όλο το χώρο των αντιεξουσιαστών, η οποία έχει πει ότι πρέπει να υπάρξει ‘αναρχική προβοκάτσια για να αποκαλυφθεί ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ’. “Είναι διατεταγμένη υπηρεσία, υπάρχει κέντρο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

“Εμείς συνομιλούμε και με τους αντιεξουσιαστές με όλους τους Έλληνες πολίτες. Οι συγκεκριμένη εκφράζουν πολύ μικρή μειοψηφία, και συμπίπτουν δυστυχώς με τους ακραίους δανειστες”, πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: Προπηλάκισαν τον Γιάνη Βαρουφάκη σε εστιατόριο στα Εξάρχεια. Του πέταξαν μέχρι και μπουκάλια

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα