Φίλης: Όταν είδα τον Μοχάμεντ Άλι

Συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων επί του συνόλου των προτάσεων στον Εθνικό και Κοινωνικό Διάλογο για την Παιδεία, και του χρονοδιαγράμματος για την υλοποίησή τους, την Τρίτη 24 Μαΐου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων επί του συνόλου των προτάσεων στον Εθνικό και Κοινωνικό Διάλογο για την Παιδεία, και του χρονοδιαγράμματος για την υλοποίησή τους, την Τρίτη 24 Μαΐου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ενημερωμένος και απόλυτα διαβασμένος ήταν ο υπουργός Παιδείας για τον θάνατο του Μοχάμεντ Άλι. Δείτε τι είπε σε εκπομπή της ΕΡΤ (Vid)

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή “επτά” της ΕΡΤ1 ήταν το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Παιδείας ο οποίος σε ρόλο δημοσιογράφου αναφέρθηκε στον χαμό του γίγαντα του ρινγκ.

Μάλιστα ο κ. Φίλης θυμήθηκε τη στιγμή που τον "γνώρισε" – έστω και από μακρυά- ενώ επεσήμανε τον κοινωνικό αγώνα αυτού του μοναδικού πυγμάχου.

“Το όνομά του συνδέθηκε με την πορεία χειραφέτησης των μαύρων Αμερικανών” είπε ο υπουργός και ανέλυσε τους λόγους που αρνήθηκε να πάει στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Δείτε τι είπε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα όταν ο Μοχάμεντ Άλι κρατούσε όπως είπε την “λαμπάδα” για να ανάψει τη φλόγα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μοχάμεντ Άλι
SHARE:

24Media Network