Φλαμπουράρης: Στην τελική ευθεία η επένδυση στο Ελληνικό

Φλαμπουράρης: Στην τελική ευθεία η επένδυση στο Ελληνικό
Η έκταση στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και όπως ανακοινώθηκε από τον υπουργό Επικρατείας η επένδυση είναι εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

Σύσκεψη, με την παρουσία του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, της συντονίστριας του έργου, κας Θεοπίστης Πέρκα και της ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. και της Ελληνικό Α.Ε. , όπου και διαπιστώθηκε ότι η επένδυση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου

Ειδικότερα και όπως ανακοινώθηκε: “Ολοκληρώθηκε στις 14.5.2019 η δημόσια διαβούλευση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και  συνεδρίασε σήμερα 17.5.2019 το κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, με θέμα την παρουσίαση των μελετών για την έγκριση των προβλεπόμενων Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων.

Αποσαφηνίστηκαν οι επόμενες ενέργειες για την επιτυχή ολοκλήρωση του διεθνή διαγωνισμού για την έκδοση άδειας καζίνο στο Ελληνικό, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα έγινε ειδική αναφορά στις απαραίτητες ενέργειες που δρομολογούνται αναφορικά με την κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων στον αιγιαλό.  Συμπερασματικά, μετά τη σημερινή συνάντηση, η Κυβέρνηση εκτιμά ότι η ολοκλήρωση της επένδυσης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγ. Κοσμά θα είναι εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και θα ολοκληρωθεί υπό την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ”.   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα