Φλέσσα: Μέρος του μισθού των ευρωβουλευτών να πηγαίνει σε υποτροφίες

Φλέσσα: Μέρος του μισθού των ευρωβουλευτών να πηγαίνει σε υποτροφίες
Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βίκυ Φλέσσα Eurokinissi

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ μίλησε στον News 24/7 στους 88.6 λέγοντας μεταξύ άλλων πως θέλει να διατηρήσει αμισθί την εκπομπή της στην ΕΡΤ, και πρότεινε τη δημιουργία βιβλίου κοινής ευρωπαϊκής ιστορίας που θα διδάσκονται τα παιδιά στα σχολεία.

Την πρόταση να δίνουν οι ευρωβουλευτές μέρος του προσωπικού τους εισοδήματος σε υποτροφίες έκανε μέσω του News 24/7 στους 88.6, η Βίκυ Φλέσσα η οποία διεκδικεί μια θέση στο ευρωκοινοβούλιο με τη ΝΔ.

Πρόσθεσε ότι θα επιδιώξει αμισθί να συνεχίσει την εκπομπή της στην ΕΡΤ εάν εκλεγεί, ζητώντας ειδική άδεια από τη Δημόσια Τηλεόραση για το θέμα ενώ τάχθηκε κατά των εμπάργκο που έχουν κάνει τα κόμματα σε τηλεοπτικούς στάθμους.

Τόνισε την ανάγκη ενός νέου κινήματος φιλελληνισμού και πρότεινε τη δημιουργία ενός βιβλίου κοινής ευρωπαϊκής ιστορίας που θα διδάσκονται τα παιδιά στα σχολεία καθώς επίσης και τη φιλοξενία παιδιών από την Ευρώπη σε θερινές κατασκηνώσεις στην Ελλάδα.

Όπως είπε αυτό σημαίνει και θέσεις εργασίας και τουριστική ανάπτυξη και σημείωσε ότι η ανάπτυξη μπορεί να έρθει μέσω του πολιτισμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα