Φωτογραφίες: Ο Πατούλης στην ορκωμοσία Τραμπ με όλα τα προφίλ του

Φωτογραφίες: Ο Πατούλης στην ορκωμοσία Τραμπ με όλα τα προφίλ του

Στην τελετή της Οικουμενικής Προσευχής για τον νέο πλανητάρχη βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ. Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του στις ΗΠΑ. Ποια ήταν η αντίδραση του Αντώνη Καφετζόπουλου (Pics)

Το 'πε και το κανε.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα τις ΗΠΑ προκειμένου να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Εκεί συναντήθηκε με τον Reince Priebus, επιτελάρχη του Λευκού Οίκου. Όπως έγραψε ο ίδιος, ο Reince (Ηρακλής) Priebus έχει τη "σημαντικότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Έλληνας ομογενής στην ιστορία της Αμερικής".

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ βρέθηκε και στον Καθεδρικό της Ουάσινγκτον στην προσευχή για την ορκωμοσία του 45ου προέδρου των ΗΠΑ. Παρουσία τριακοσίων ατόμων, εκπρόσωποι θρησκευτικών κοινοτήτων προσευχήθηκαν για παγκόσμια ειρήνη, αλληλεγγύη και ενότητα όλων των εθνών.

Στην καθιερωμένη τελετή η οποία πραγματοποιείται μετά την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού Προέδρου ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ.κ. Δημήτριου, εκπροσωπώντας την ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Οι δηλώσεις που έκανε:

"Εκπροσωπώντας την αυτοδιοικητική οικογένεια της Ελλάδας ενώνω και εγώ τη φωνή μου με όλους όσους προσευχήθηκαν σήμερα για ένα κόσμο πιο ειρηνικό, πιο αλληλέγγυο και με έμφαση στον ανθρωπισμό. Ευχή όλων μας είναι να μη ζήσει η παγκόσμια κοινότητα άλλους πολέμους, απόρροια των οποίων είναι η προσφυγική κρίση που εμείς στην Ελλάδα ξέρουμε πολύ καλά τις θλιβερές συνέπειες της.

Ελπίζουμε να ξημερώσει μία καλύτερη και πιο αισιόδοξη μέρα για τον κόσμο και ιδιαίτερα για τη χώρα μας. Σε αυτή την κατεύθυνση θέλω να υπογραμμίσω τη δύναμη της ελληνικής ομογένειας η οποία στηρίζει την εθνική προσπάθεια για αναγέννηση. Η συνεργασία μας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια θα συνεχιστεί με τον ίδιο εποικοδομητικό τρόπο και την ίδια θέρμη για το καλό της Ελλάδας και του έθνους μας.

Κλείνοντας, θέλω να επισημάνω πως από τις συνομιλίες που είχα με επιφανείς προσωπικότητες της ομογένειας που βρίσκονται στο επιτελείο του νέου Προέδρου των Η.Π.Α Ν. Τραμπ, εξέλαβα ένα ισχυρό δέσιμο με τη μητέρα-πατρίδα και τον ελληνικό λαό. Προσδοκία μας είναι από τη νέα τους θέση να συμβάλλουν στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει η χώρα μας να βγει από το τούνελ της κρίσης".

Στο Facebook, έγραψε χαρακτηριστικά:

"Όλες οι θρησκείες θα προσευχηθούν στον National Cathedral στην Ουάσινγκτον για την ειρήνη, την αλληλεγγύη και την ενότητα των Εθνών, επ αφορμής της ορκωμοσίας του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ".

Και μια φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ που δημοσίευσε ο ίδιος:

Φωτογραφίες: Ο Πατούλης στην ορκωμοσία Τραμπ με όλα τα προφίλ του

Αυτό που σχολιάστηκε πάντως ποικιλοτρόπως στα social media, είναι πως ο κ. Πατούλης βρέθηκε στις ΗΠΑ με... όλα τα προφίλ που διατηρεί στα social media:

Φωτογραφίες: Ο Πατούλης στην ορκωμοσία Τραμπ με όλα τα προφίλ του

Ανάμεσα σε εκείνους που πάντως αντέδρασαν στην ελληνική αποστολή για την ορκωμοσία Τραμπ, ήταν ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος.

Σε δική του ανάρτηση στο Facebook, έγραψε:

"Συγνώμη κατάλαβα καλα;

Το τρίο στούτζες πηγε ακάλεστο στο ξένο σπίτι για την ορκωμοσία;; βάλανε και κόκκινες γραβάτες μπάς και το χάψει ο πορτιέρης;;;

Και αντί να κάνουνε το παγώνι το ρίξανε στις σέλφιες μηπως και πιαστεί κορόιδο κάνας οπαδός;;;; αντί να κρυφτούν κάπου;;;;;

Συγνώμη, εγω που ειδικεύομαι στην κωμωδία πως περιμένουν να βγάζω το ψωμί μου, να δίνω φόρους και εισφορές;".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Νετανιάχου

H Μαντόνα δήλωσε ότι σκέφτηκε να ανατινάξει το Λευκό Οίκο και η Μυστική Υπηρεσία ξεκινά έρευνα!

Πρώτο προεδρικό διάταγμα Τραμπ: Obamacare τέλος

SHARE:

24Media Network