Φωτόπουλος για Λαφαζάνη: Δικαιώνονται οι πολυετείς αγώνες για την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-Κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλ. Κοραή στον Πειραιά. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο υποψήφιος για τον δήμο Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΦΑΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.(EUROKINISSI-ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΕΙΡΑΙΑΣ-Κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλ. Κοραή στον Πειραιά. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο υποψήφιος για τον δήμο Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΦΑΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.(EUROKINISSI-ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Πώς σχολίασε τη δήλωση Λαφαζάνη περί "φρένου" ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ

Την ικανοποίησή του για την ανακοίνωση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη, για την ακύρωση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του Ομίλου ΔΕΗ εκφράζει με δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλος.

"Με τη σημερινή δήλωση επιβεβαιώνεται το προοδευτικό περιεχόμενο των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την ενέργεια και δικαιώνεται η συνεπής προσπάθεια και οι πολυετείς αγώνες των εργαζομένων για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της επιχείρησης", αναφέρει ο κ. Φωτόπουλος.

Κάνει λόγο επίσης για "δικαίωση μιας ολόκληρης γενιάς εργαζομένων που δε δίστασε να αντισταθεί στη διαπλοκή και τα συμφέροντα παρά τις διώξεις και την στοχοποίηση που υπέστη", ενώ καλεί τον λαό και τους εργαζομένους της επιχείρησης να συσπειρωθεί και να υποστηρίξει την πολιτική της κυβέρνησης για τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΗ, Κυβέρνηση, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λαφαζάνης: Τέλος οι εφαρμοστικοί νόμοι του Μνημονίου και οι ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΕΛΠΕ

SHARE:

24Media Network