"Φταίμε γιατί αργήσαμε να κάνουμε αλλαγές"

20-6-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συζήτηση και ψηφοφορία επί της προτάσεως του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
20-6-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συζήτηση και ψηφοφορία επί της προτάσεως του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Για καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων, αλλά και ολιγωρία ως προς απαταίτητες μεταρρυθμίσεις, βλέπει ο υπ. Πολιτισμού Π. Γερουλάνος. "Πρέπει να διορθώσουμε τραγικά πράγματα", είπε. Επίθεση σε ΝΔ

Κριτική αλλά και αυτοκριτική άσκησε ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Real FM.

Ο υπουργός Πολιτισμού παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει σε αρκετούς τομείς και όσον αφορά αρκετές αλλαγές ή μεταρρυθμίσεις αλλά εξήγησε ότι αυτό οφείλεται εν πολλοίς στο ότι "έχουμε μία διεθνή κατάσταση που αλλάζει καθημερινά και αρκετά κοινοβούλια που πρέπει να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις για να συνεχίσουμε εμείς".

Ο κ. Γερουλάνος σημείωσε ότι υπάρχουν ακόμη "τραγικά πράγματα" που πρέπει να διορθωθούν: "Να αναφέρω πχ. ότι το ΙΚΑ έκοψε μέσα σε ένα μήνα 40 εκ. ευρώ από τις δαπάνες του. Έχουμε ακόμη να διορθώσουμε τραγικά πράγματα".

Ο υπουργός Πολιτισμού, τέλος, αφού άσκησε αυτοκριτική για τις καθυστερήσεις αυτά τα 2 χρόνια κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι μεγάλες ευθύνες έχουν και όσοι κυβέρνησαν πριν το Γιώργο Παπανδρέου, εννοώντας τη Νέα Δημοκρατία και  την κυβέρνηση Σημίτη:

"Πολλά θα είχαν αποφευχθεί εάν είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα τις αλλαγές. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα 2 χρόνια που είμαστε στην εξουσία αλλά και σε αυτούς που κυβέρνησαν πριν από εμάς".

SHARE:

24Media Network