Γ. Σταυρόπουλος: "Είμαστε στο χείλος του γκρεμού"

Γ. Σταυρόπουλος: "Είμαστε στο χείλος του γκρεμού"

Νέα και πιο επώδυνα μέτρα ενδέχεται να φέρει το 2012, άφησε να εννοηθεί ο υπουργός Επικρατείας σε τηλεοπτική εκπομπή. Δεν απέκλεισε παράταση της θητείας της νέας κυβέρνησης

Ανοικτό άφησε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος το ενδεχόμενο παράτασης της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου, ενώ απέφυγε να δεσμευτεί για τη λήψη νέων μέτρων το 2012.

"Αυτή η κυβέρνηση είναι μεταβατική και όχι υπηρεσιακή, αλλά μία κυβέρνηση που κυβερνά. Όλα όσα πρέπει να γίνουν δεν πρέπει να συνδέονται με συγκεκριμένη ημερομηνία. Και αντικειμενικά να το δει κανείς, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ως κυβέρνηση έχουμε αναλάβει ένα σκοπό που πρέπει να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο", ανέφερε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος .

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο νέων μέτρων το 2012, ο κ. Σταυρόπουλος απάντησε ότι όταν μία κυβέρνηση κυβερνά, πρέπει να παίρνει αποφάσεις.

"Είμαστε στο χείλος του γκρεμού και πρέπει να πάρουμε επώδυνες αποφάσεις. Δεν μπορούμε να προδιαγράψουμε τίποτα μέσα σε ένα τόσο δυσμενές περιβάλλον", τόνισε.

Επεσήμανε ωστόσο ότι "υπάρχει μεγάλη ευαισθησία από την πλευρά της κυβέρνησης για όλους αυτούς που υποφέρουν".

Τέλος, ο υπουργός Επικρατείας ρωτήθηκε και για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν τόσο μεγάλα προβλήματα, όσο εμφανίζονται προς τα έξω.

"Σημασία έχει η κοινή διάθεση να δουλέψουμε μαζί. Είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικές γνώμες γιατί έτσι υπάρχει σύνθεση. Υπάρχουν διαφορετικές γνώμες, αλλά όχι διαφωνίες", κατέληξε ο ίδιος.

SHARE:

24Media Network