Γενέθλια σε βαρύ κλίμα για το ΠΑΣΟΚ

Γενέθλια σε βαρύ κλίμα για το ΠΑΣΟΚ
ΑΘΗΝΑ-ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΣΟΚ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ηλεκτρισμένη αναμένεται η ατμόσφαιρα στο Τάε-Κβο-Ντο, όπου θα πραγματοποιηθεί η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Ομιλία Παπανδρέου και ξεχωριστή πλατφόρμα από την ΠΑΣΚΕ

Η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο στο Φάληρο, 37 χρόνια μετά την ίδρυση του κόμματος.

Η Συνδιάσκεψη γίνεται σε μια περίοδο, που το ΠΑΣΟΚ με την πολιτική του έχει χάσει τα ερείσματά του στα κοινωνικά στρώματα που το στήριξαν επί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.

Το κλίμα είναι βαρύ, με στελέχη του κόμματος να εκφράζουν ανοικτά τη διαφωνία τους για την πολιτική που ακολουθείται. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ΠΑΣΚΕ θα κατεβάσει ξεχωριστή πλατφόρμα κατά του Μνημονίου.

Τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο του Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο είναι αυστηρά καθώς όλο και καταφθάνουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και κυβερνητικοί παράγοντες για να ακούσουν την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, στην οποία αναμένεται να προσδιορίσει τις κατευθύνσεις και την προτεραιότητες που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εισήλθε στην κατάμεστη αίθουσα του αθλητικού κέντρου συνοδευόμενος από τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου, Μιχάλη Καρχιμάκη χειροκροτούμενος από τα στελέχη του κινήματος που είχαν ήδη πάρει θέση στην αίθουσα.

Χαιρέτησε αρκετούς εξ αυτών και πήρε θέση στο προεδρείο, μετά την εκλογή του οποίου άρχισε την εισήγησή του ο γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκης.

Η ομιλία του κ. Παπανδρέου αναμένεται με ενδιαφέρον, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία και ενώ οι φήμες για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες φουντώνουν.

Το μεσημέρι θα τοποθετηθούν οι σύνεδροι και η Συνδιάσκεψη θα λήξει το απόγευμα με τις δευτερολογίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, “στόχος της Συνδιάσκεψης, να αξιολογήσουμε και πάλι τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την κρίση, να σταθμίσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να χαρτογραφήσουμε τα επόμενα βήματα, ώστε να προτείνουμε με ειλικρίνεια και ενάργεια το συνολικό σχέδιο μας για τη χώρα και για τα χρόνια που έρχονται”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα