Γεννηματά: Επιβάλλεται να αλλάξουν οι δεσμεύσεις που πρόθυμα δέχθηκε ο κ. Τσίπρας

Η Φώφη Γεννηματά με τον Ολαφ Σολτς

Στη συνάντησή της με τον Ολαφ Σολτς η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε το σχέδιό της για την Ελλάδα και επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα.

Το σχέδιο του ΚΙΝΑΛ για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από την κρίση παρουσίας στον αντικαγκελάριο (και υπουργό οικονομικών) της Γερμανίας Ολαφ Σολτς παρουσίασε η Φώφη Γεννηματά σε συνάντηση που είχαν την Πέμπτη. 

Ακολούθως η κ. Γεννηματά τόνισε τα εξής: "Με τον κ. Scholz είχα μια αναλυτική συζήτηση για τις προοπτικές στην χώρα μας και την οριστική έξοδο της από την κρίση. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει με τη θηλιά στο λαιμό. Οι στόχοι για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και η δέσμευση της δημόσιας περιουσίας την καταδικάζουν σε στασιμότητα και θα οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. 

Οι δεσμεύσεις αυτές, που πρόθυμα αποδέχθηκε ο κ. Τσίπρας, επιβάλλεται να αλλάξουν για να απελευθερωθούν πόροι για την ανάπτυξη και την Κοινωνική Συνοχή. Παρουσίασα στον κ. Scholz το Σχέδιο Ελλάδα, την πρότασή μας για ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη, δουλειές με δικαιώματα και ασφάλεια για όλους. Η Ελλάδα μπορεί".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
SHARE:

24Media Network