news 24/7

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Το κτίριο της Συνομοσπονδίας

Το Συνέδριο της ΓΣΕΕ, η παρουσία Μητσοτάκη και η υπόσχεση Χρυσοχοΐδη

Ο πρόεδρος θα παραμείνει στη θέση του και μετά το Συνέδριο και όταν σταθεροποιηθεί η κατάσταση, η ΠΑΣΚΕ θα επιλέξει τον διάδοχό του. Για τα τέλη Φεβρουαρίου ή τις αρχές Απριλίου προγραμματίζεται η διεξαγωγή του.

Βουλή των Ελλήνων

ΚΙΝΑΛ: Κατέθεσε τροπολογία στη Βουλή για την αντιμετώπιση του δημογραφικού

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά εξέφρασε τους φόβους της για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις.

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Το Κίνημα Αλλαγής είναι ρυθμιστής και θα ξαναγίνει πρωταγωνιστής

"Στόχος μας να δώσουμε στον ελληνικό λαό τις προοδευτικές λύσεις που ο λαός έχει ανάγκη", ανέφερε σε συνέντευξή της η κ. Γεννηματά - Τι είπε για το σενάριο των πρόωρων εκλογών και την Τουρκία.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά αλλάζει τακτική και ανοίγει μέτωπα με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Χωρίς εσωκομματικές αντιδράσεις –προς το παρόν; - η νέα στρατηγική, παρότι το νομοσχέδιο για τα κολέγια θα επιθυμούσε να ψηφίσει ένα τουλάχιστον κορυφαίο στέλεχος. Η Χαριλάου Τρικούπη, πάντως, θέτει τέλος στο «αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο»

Η Φώφη Γεννηματά.

Γεννηματά: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν την πρότασή μας για την 13η σύνταξη

Η κανονικότητα δεν μπορεί να αφορά τους λίγους και ισχυρούς, αναφέρει η Φώφη Γεννηματά σε αναρτήσεις της και καλεί τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίσουν τηνπρόταση για επαναφορά της 13ης σύνταξης.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Το "όχι" της Χαριλάου Τρικούπη στα "στελέχη- εφεδρείες" που δεν χρησιμοποίησε ο Κυριάκος

Αρνητική φέρεται η ηγεσία του κόμματος στο να προσεγγίσει πρώην «πράσινα» στελέχη που αλληλο-φλέρταραν με τον Κ. Μητσοτάκη και, ιδίως, να προσεγγίσει εκείνους που τα ονόματά τους έπαιξαν για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά δεν επιλέχτηκαν για το αξίωμα

Ο Προκόπης Παυλόπουλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σενάρια για πρόωρες εκλογές και για τον Πρόεδρο Δημοκρατίας

Την εκλογολογία και προεδρολογία ανοίγει ο νέος εκλογικός νόμος. Ο πειρασμός της διπλής κάλπης για τον πρωθυπουργό και η απόφαση να μην προτείνει ξανά τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο Δημοκρατίας

Ομιλία της Φώφης Γεννηματά σε στελέχη του κόμματός της

Η Φώφη προειδοποιεί ότι δεν ψηφίζει όποιο πρόσωπο προταθεί από την κεντροαριστερά για την Προεδρία

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ζητάει εμμέσως πλην σαφώς συνεννόηση με τον Κυριάκο για το πρόσωπο που θα προταθεί. Ποιους από το χώρο δεν θέλει να ψηφίσει η Χαριλάου Τρικούπη και γιατί «φωτογραφίζει» προφίλ Αλιβιζάτου ή Μαρίας Ευθυμίου.

Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά για πρόεδρο Δημοκρατίας: "Πρόσωπο του ΚΙΝΑΛ ήταν "παρών" στα χρόνια της κρίσης"

Στην ομιλία της για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε σε στέλεχος του κόμματος για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ σχολίασε και τα ελληνοτουρκικά και την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα

Μητσοτάκης- αρχηγοί: Ολίγη από συναίνεση στα εθνικά, καθόλου στον εκλογικό νόμο

Το στίγμα των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς. Που συμφώνησαν και που διαφώνησαν. Η κυβέρνηση προχωρά μόνη στην κατάργηση της απλής αναλογικής

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Μαξίμου: Σταθερή επιδίωξη Μητσοτάκη η συνεννόηση στα εθνικά

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς. Κύριο θέμα η Τουρκία. Δεν υπήρξε συναίνεση για τον εκλογικό νόμο. Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Μητσοτάκης για Πρόεδρο Δημοκρατίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Μητσοτάκης - Γεννηματά διαφώνησαν για εκλογικό νόμο, συμφώνησαν για Χάγη

Συναίνεση ΝΔ- ΚΙΝΑΛ για τα εθνικά, όμως η Γεννηματά ξεκαθάρισε στο Μητσοτάκη ότι δε δέχεται εκλογικό νόμο με μπόνους μέχρι 50 έδρες. Δεν συζήτησαν για Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Ο διάλογος Μητσοτακη- Γεννηματά για τα βουνά, τα βαθιά και την εθνική γραμμή

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και ενημερώθηκε για τα ελληνοτουρκικά και τις επαφές που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ΗΠΑ. Ο σύντομος διάλογος μπροστά στις κάμερες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μαξίμο

Ο Μητσοτάκης βλέπει τους αρχηγούς: Συναίνεση, οι βάσεις των ΗΠΑ και ο εκλογικός νόμος

Συναίνεση για εθνικά θέματα και εκλογικό νόμο ζητά από τους αρχηγούς ο Μητσοτάκης. Τι θα απαντήσει στον Τσίπρα για τις βάσεις των ΗΠΑ. Που διαφωνούν ΝΔ - ΚΙΝΑΛ για εκλογικό νόμο.

Ομιλία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά στη σύσκεψη των γραμματέων και αναπληρωτών τομεαρχών του κόμματος

Γεννηματά για εθνικά θέματα: Δεν μπορεί να δίνουμε μόνο και να μην παίρνουμε

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης πήγε στην Ουάσινγκτον απροετοίμαστος. "Δεν προβλήθηκαν οι εθνικές μας θέσεις απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα" είπε.

O Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου. Φωτο αρχείου.

Παρασκευή και Δευτέρα ενημερώνει ο Μητσοτάκης τους αρχηγούς για Τουρκία μετά τις ΗΠΑ

Κατ ιδίαν επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα. Συζήτηση και για τον εκλογικό νόμο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος

Οι ημερομηνίες - κλειδιά για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας

Στις 13 Μαρτίου λήγει η θητεία του Προκόπη Παυλόπουλου, συνεπώς η διαδικασία θα πρέπει να ξεκινήσει το αργότερο στις 13 Φεβρουαρίου. Θεωρείται όμως βέβαιον ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει την πρότασή του πριν τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ ερώτημα παραμένει εάν θα τη συνδέσει με τον εκλογικό νόμο. Τι συζητείται.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Φώφης Γεννηματά: Το 2020 να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα αλλαγή

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στο μήνυμα της για τον νέο χρόνο τόνισε ότι "τη δεκαετία που ξεκινά οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα και τη ζωή μας καλύτερη".

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με την Φώφη Γεννηματά τον Μάρτιο του 2017

Ο Μητσοτάκης πιέζει το Κίνημα Αλλαγής για το νέο εκλογικό νόμο - Τι θα πράξει η Φώφη

Κλιμακωτό μπόνους και αυτοδυναμία με ποσοστά αντίστοιχα του ποσοστού της ΝΔ στις περασμένες εκλογές προαναγγέλλει ο πρωθυπουργός. Ερώτημα εάν η πρόταση θα είναι «πακέτο ή όχι» με το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο κίνδυνος να αυτοεγκλωβιστεί η Χαριλάου Τρικούπη με τις προτάσεις που είχε καταθέσει.

Σέλφι του πρωθυπουργού με υπουργούς και βουλευτές μετά το τέλος της ψηφοφορίας για τον προϋπολογισμό

Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Κορυφαίο θέμα το ενδεχόμενο να αποστείλει ο Ερντογάν ερευνητικό σκάφος συνοδευόμενο με φρεγάτες νοτίως της Κρήτης. Αποφάσεις για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, εκλογικό νόμο και “κάψιμο” της απλής αναλογικής με διπλές εκλογές. Το τέλος της περιόδου χάριτος και η επίτευξη των στόχων της οικονομίας

Πέμπτη (5η) ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020", την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.

Γεννηματά: Από την εικονική κανονικότητα του κ. Μητσοτάκη, στην σκληρή πραγματικότητα των πολιτών

"Ο προϋπολογισμός του 2020 προσγειώνει τον κ. Μητσοτάκη" ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζοντας ότι "το αδιέξοδο παραμένει" και το κοινωνικό κράτος καταρρέει".

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και η Φώφη Γεννηματά στην Προπαρασκευαστική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στις Βρυξέλλες

Το PES υιοθέτησε το αίτημα Τσίπρα - Γεννηματά για περαιτέρω μέτρα και κυρώσεις στην Τουρκία

"Ναι" από την προπαρασκευαστική σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στις Βρυξέλλες σε νέες κυρώσεις στην Τουρκία. Τι ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τι τόνισε η Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά κατα την ομιλία της στη Βουλή για την ψήφο των αποδήμων.

Γεννηματά: Όποιος απλώσει δάχτυλο στα κυριαρχικά μας δικαιώματα θα χάσει το χέρι του

Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά. Χαρακτήρισε κατώτερο των περιστάσεων το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων το οποίο όμως υπερψηφίζει.