news 24/7

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Φώφη Γεννηματά - Φωτογραφία αρχείου

Το μήνυμα της Φώφης στον Κυριάκο για τον εκλογικό νόμο

“Ας γνωρίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι τυχόν επανάληψη διατάξεων που μετατρέπουν τις λαϊκές μειοψηφίες σε κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες θα μας βρει δυναμικά απέναντι” δηλώνει η επικεφαλής του κόμματος. Το ΚΙΝΑΛ έχει καταθέσει την πρότασή του και αναμένει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανοίξει τα χαρτιά του. Τι εκτιμήσεις γίνονται...

Κυριάκος Μητσοτάκης

Γιατί ο Μητσοτάκης δεν θέλει Εξεταστική για το πρώτο εξάμηνο του ‘15

Το Μαξίμου εκτιμά ότι δεν θα βγει τίποτα και μάλλον θα εκτεθούν και πολλά “γαλάζια” στελέχη για την περίοδο εκείνη, ενώ δεν θέλει να μπει και σε αντιπαράθεση με τη Φώφη Γεννηματά που ζητά Εξεταστική από το 2000 και μετά, ώστε να ερευνηθεί και η περίοδος του Κώστα Καραμανλή. Κερδίζει, πάντως, έδαφος η σύσταση Προκαταρκτικής για τη Novartis. Οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ για τη “μια και μόνη Εξεταστική που θα αφορά την περίοδο Βαρουφάκη”.

Η Φώφη Γεννηματά

Φ. Γεννηματά: "Κίνημα Αλλαγής δεν υπάρχει χωρίς το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε μόνο με το ΠΑΣΟΚ"

"Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι κόμμα που γέννησε η κρίση, δεν αποτελεί περιστασιακή επιλογή, είναι ο πολιτικός φορέας που εκφράζει σήμερα και στο μέλλον τις παρακαταθήκες της παράταξής μας", ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξή της.

Δημήτρης Κρεμαστινός

Δημήτρης Κρεμαστινός: Με αυτό το ΚΙΝΑΛ δεν θέλω καμιά απολύτως σχέση

"Το σημερινό ΚΙΝΑΛ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ο κόσμος γνώρισε ως ΠΑΣΟΚ" δηλώνει στους φίλους του ο πρώην υπουργός και γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου. Τι τονίζει σε συνομιλητές του και το τηλεφώνημα με τη Φώφη Γεννηματά μετά την πρώτη μετεκλογική του συνέντευξη στο News 24/7

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Φιάσκο η πρόταση Μητσοτάκη περί δανεισμού

"Τα κλεμμένα γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτό και μόνο αυτό διεκδικούμε. Από την Μελίνα έως σήμερα" τονίζει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Φώφη Γεννηματά στη Βουλή

Το τηλεφώνημα της Φώφης στον Κυριάκο

Οι επαφές που προηγήθηκαν μεταξύ Ανδρέα Λοβέρδου και Χαράς Γιαννοπούλου κατ' εντολήν Γεννηματά, με την υπουργό Παιδείας. Τα "παράπονα" της Φώφης στον πρωθυπουργό για τη στάση της Νίκης Κεραμέως και η διορθωτική κίνηση που περιμένει

Φωτό αρχείου: Συνομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη - Φώφης Γεννηματά στη Βουλή

Επικοινωνία Μητσοτάκη- Γεννηματά. Αναζητείται φόρμουλα για να ψηφίσει το ΚΙΝΑΛ το άσυλο

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ διατύπωσε στον πρωθυπουργό τις θέσεις του κόμματος της για το πανεπιστημιακό άσυλο. Για ποια διάταξη ζητά το ΚΙΝΑΛ εναλλακτική διατύπωση και η προσπάθεια εύρεσης ενός συμβιβασμού

Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, διατάξεις για την ψηφιακή διακυβέρνηση και άλλα επείγοντα ζητήματα». Στο βήμα η Φώφη Γεννηματά.

Φ. Γεννηματά: "Άσυλο, ρεαλιστική λύση με ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία"

"Όταν τελούνται αξιόποινες πράξεις, εφαρμόζεται η κοινή νομοθεσία και εντός των χώρων των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη έγκριση οιουδήποτε οργάνου τους" είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά

Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ διχάζει τη Χαριλάου Τρικούπη

Όλος ο προβληματισμός για τις δεύτερες σκέψεις που υπάρχουν στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και υπό ποίες προϋποθέσεις τυχόν Συνέδριο τον Δεκέμβριο και ΕΚΛΟΓΗ ηγεσίας ή οργάνων θα δημιουργήσουν εσωκομματικό πρόβλημα.

Η Φώφη Γεννηματά στο βήμα της Βουλής.

Γεννηματά: Οι ρυθμίσεις "ανακούφισης" δεν αντιμετωπίζουν οριστικά τα προβλήματα

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, χρειάζεται νέα διαπραγμάτευση και ουσιαστικές αλλαγές στα πρωτογενή πλεονασματα. Γνωστοποίησε οτι το Κίνημα Αλλαγής δεν θα ψηφίσει την τροπολογία για το Ελληνικό.

Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 45η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών για τα 45 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Τα μηνύματα της Φώφης Γεννηματά, του Δημήτρη Κουτσούμπα και του Κυριάκου Βελόπουλου από το Προεδρικό Μέγαρο μετά τη δεξίωση για τα 45 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ομιλία Φώφης Γεννηματά: Συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων

Φώφη Γεννηματά: Καθαρές απαντήσεις και συγκεκριμένες δεσμεύσεις για να βγει η Ελλάδα από την κρίση

Στο σχέδιο μέσα από το οποίο "θα ανακτήσουμε αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και τελικά τη χαμένη κυριαρχία" αναφέρθηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατά τη δευτερολογία της στη Βουλή.

Γιώργος Παπανδρέου

Παπανδρέου: Όταν είπα ότι "λεφτά υπάρχουν" το απέδειξα, αλλά χάλασα την πιάτσα

Ο πρώην πρωθυπουργός εξαπέλυσε νέα επίθεση στις κυβερνήσεις Καραμανλή και έκανε λόγο για τίμια και σκληρή αντιπολίτευση με ψήφο για προοδευτικές λύσεις. Σχολίασε το έλλειμμα γυναικών στην κυβέρνηση, τους τεχνοκράτες και τις μεταγραφές από ΠΑΣΟΚ. Τι είπε για τη Νομική Πατρών

Στιγμιότυπο από την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων κυβέρνησης Μητσοτάκη - Στο βήμα η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Οι έξι αλήθειες σας κρύβουν αντίστοιχα ψέματα κ. Μητσοτάκη

"Είμαστε το προοδευτικό αντίβαρο στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, των δημόσιων αγαθών και του κοινωνικού κράτους", είπε στην ομιλία της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, προαναγγέλλοντας την άσκηση αυστηρής κριτικής εφ'όλης της ύλης στην κυβέρνηση.

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Θα ασκήσουμε μαχητική, τεκμηριωμένη, προγραμματική και υπεύθυνη αντιπολίτευση

Το στίγμα της αντιπολίτευσης που θα ασκήσει το Κίνημα Αλλαγής προσδιόρισε η πρόεδρός του, Φώφη Γεννηματά, στη πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία συνήλθε μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας των νέων βουλευτών.

Η Φώφη Γεννηματά

Το ΚΙΝΑΛ, η δήλωση Γεννηματά ότι συνομιλεί και με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και η κατάργηση της απλής αναλογικής

Ρόλο παρόμοιο με αυτόν του κόμματος Γκένσερ στη Γερμανία, ως «χρήσιμου κυβερνητικού εταίρου», επιλέγει η Χαριλάου Τρικούπη. Τι θα πράξει το Κίνημα Αλλαγής με την αλλαγή του εκλογικού νόμου και γιατί θα χρησιμοποιεί για τον εαυτό του όλο και πιο πολύ τον όρο «σοσιαλδημοκρατία»

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

"Είμαστε… ΑΝΕΛ του κέντρου που συνεργαζόμαστε με τους ιδεολογικούς αντιπάλους μας"

Σκληρή κριτική στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής και από τον Νίκο Ανδρουλάκη: Εσύ Πρόεδρε επέλεξες Ραγκούση, Μπίστη και Μωραΐτη, εσύ έβαλες πρώτον στο Επικρατείας τον Θεοχαρόπουλο, εσύ πίστεψες τον Θεοδωράκη

Η Φώφη Γεννηματά στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ

Γεννηματά: Στρατηγικού και πολιτικού χαρακτήρα η αυτονομία του ΚΙΝΑΛ

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φ. Γεννηματά, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος υπογράμμισε πως θα συνεχίσει να ασκεί "κριτική στο λαϊκισμό, στη στασιμότητα, στον συντηρητισμό, τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ".

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά

Τα μηνύματα της Φώφης σε όσους ερωτοτροπούν -πρωτίστως- με τον Κυριάκο

Η επικεφαλής της Χαριλάου Τρικούπη γνωρίζει ότι μετά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τη Λίνα Μενδώνη, ο νέος πρωθυπουργός θα τοποθετήσει και άλλα στελέχη του χώρου σε θέση Γενικών Γραμματέων ή Διοικητών ΔΕΚΟ. Τα μηνύματα, όμως, απευθύνονται και σε όσους “φλερτάρουν” με τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το “θερμό επεισόδιο” με τον Πάρη Κουκουλόπουλο.