news 24/7

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

ΚΙΝΑΛ:  Θα "περπατήσει" η "νέα Αλλαγή";

ΚΙΝΑΛ: Θα "περπατήσει" η "νέα Αλλαγή";

Παρόντες στο Κίνημα Αλλαγής οι προβληματισμοί για την πολιτική στασιμότητα. Η επέτειος της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ το '81 δημιουργεί συνειρμούς. Δημοσιεύματα περί υποψηφίων για νεά ηγεσία αλλά η Φώφη Γεννηματά επιμένει στην αυτόνομη πορεία.

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Υπάρχει κόκκινη γραμμή - Το Oruc Reis δεν πρέπει να περάσει τα 12 μίλια"

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε ανησυχία για την απουσία της τουρκικής προκλητικότητας από την ατζέντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Κορυφής και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ασκήσει βέτο στην ΕΕ "αφού επέλεξε να μη συγκαλεί Συμβούλιο Αρχηγών".

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα με κάθε τρόπο"

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε ότι η ΕΕ οφείλει να επιβάλει κυρώσεις κατά της Τουρκίας και εμπάργκο όπλων, καλώντας παράλληλα την κυβέρνηση να ασκήσει ακόμη και veto.

Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Να τελειώνει η υποκρισία της κυβέρνησης. Να φέρει τώρα ρύθμιση για να μην έχει πολιτικά δικαιώματα η Χρυσή Αυγή"

Η Φώφη Γεννηματά επέμεινε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να φέρει ειδική ρύθμιση έτσι ώστε να μην έχει πολιτικά δικαιώματα η Χρυσή Αυγή.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά για ΧA: "Εμείς ζητήσαμε να χαρακτηριστεί εγκληματική και ναζιστική οργάνωση"

"Το δικαστήριο δεν δικάζει τις πολιτικές ιδέες της Χρυσής Αυγής αλλά τις εγκληματικές πράξεις, που οργανώθηκαν και εκτελέστηκαν από τα μέλη και την ηγεσία της" τονίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ανδρέας Λοβέρδος

Η περίεργη ''ευαισθησία'' του Ανδρέα Λοβέρδου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, κόντρα και στο κόμμα του…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για το ξαφνικό ενδιαφέρον του Ανδρέα Λοβέρδου με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής, την εφαρμογή του Ποινικού Κώδικα και τη στάση του ΚΙΝΑΛ απέναντι στους Νεοναζί.

Επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, στις πληγείσες περιοχές της Κεφαλονιάς, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Γεννηματά από Κεφαλονιά: ''Δεν έχουν στηριχθεί οι πολίτες που έχουν υποστεί καταστροφές''

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές της Κεφαλονιάς, τονίζοντας ότι το νησί χρειάζεται στήριξη και αναπτυξιακό σχέδιο.

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Ο αγώνας ενάντια στους νεοναζί δεν τελειώνει στις 7 Οκτώβρη"

Μέρα-σταθμό για την Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία χαρακτηρίζει την 7η Οκτώβρη η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σε άρθρο της ενόψει της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά

Γεννηματά: "Χαμένη η Ελλάδα από τις αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής"

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής παρατήρησε πως με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη Σύνοδο Κορυφής για την Τουρκία, η Ευρωπαϊκή Ένωση έκανε βήματα πίσω στην υπέράσπιση του Διεθνούς Δικαίου.

Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Κύριε Μητσοτάκη, ο πολίτης περιμένει αποτελέσματα"

Η Φώφη Γεννηματά καταφέρθηκε εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με τον χειρισμό της πανδημίας. " Δεν είσθε ανεύθυνος άρχων να βάζετε διλήμματα και να μεταφέρετε άλλου τις ευθύνες", τόνισε.

Σε Φάρσαλα και Αλμυρό η Γεννηματά - Τα μέτρα που ζήτησε να εφαρμοστούν

Σε Φάρσαλα και Αλμυρό η Γεννηματά - Τα μέτρα που ζήτησε να εφαρμοστούν

Στις πληγείσες περιοχές που έχουν υποστεί τεράστιες καταστροφές από τον "Ιανό" βρέθηκε η Φώφη Γεννηματά. Τόνισε την ανάγκη για καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών, αλλά και αποζημιώσεις των πληγέντων.

H Φώφη Γεννηματά. Φωτο αρχείου.

Γεννηματά: Χρειάζεται προοδευτικό σχέδιο και δομικές παρεμβάσεις   

«Η χώρα μας βρίσκεται σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους στην ιστορία της και δεχόμαστε πιέσεις» ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μιλώντας στο συνέδριο «Olympia Forum Ι».

Αγιασμός στο 22ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών παρουσία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά

Γεννηματά: ''Η κυβέρνηση δεν προφύλαξε τα παιδιά από την πανδημία''

«Εύχομαι στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς, καλή και ασφαλή σχολική χρονιά. Φέτος το άνοιγμα των σχολείων γίνεται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: ''Ο κ. Μητσοτάκης να μας δώσει την έγγραφη συμφωνία με την Τουρκία''

Έντονη αντίδραση από την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για τα όσα έγραψε ο πρωθυπουργός στο άρθρο σε μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες, περί συμφωνίας με την Τουρκία.

Η Φώφη Γεννηματά στην εκδήλωση για τα 46 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: "Για μας αξία έχεις πάντα Ε.Σ.Υ."

Στην εμβληματική μεταρρύθμιση του ΕΣΥ από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ήταν αφιερωμένη η φετινή εκδήλωση για την συμπλήρωση 46 ετών από την ίδρυση του κόμματος από τον Ανδρ. Παπανδρέου.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: ''Η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει τη μεταφορά ευθυνών στους πολίτες''

Με δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σημειώνει ότι η κυβέρνηση πρέπει να πει ποιος είναι ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση της πανδημίας και να σταματήσει να μεταφέρει τις ευθύνες στους πολίτες.

Η Φώφη Γεννηματά

ΚΙΝΑΛ: "Η κυβέρνηση δεν διαθέτει ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική"

Στο διάγγελμα του πρωθυπουγού απαντά με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής. "Η αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας χρειάζεται εθνική στρατιγική, κάτι που η κυβέρνηση δεν διαθέτει".

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Απαιτείται εθνική γραμμή και αρραγές μέτωπο

"Στα κρίσιμα εθνικά θέματα απαιτείται εθνική γραμμή και αρραγές εσωτερικό μέτωπο που έπρεπε από καιρό να έχει διαμορφωθεί", υπογραμμίζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σε δήλωσή της μετά την επικοινωνία με τον πρωθυπουργό

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Η ανασυγκρότηση στην οικονομία δεν μπορεί να γίνει επί ερειπίων"

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σχολίασε τις αποφάσεις του υπουργικού Συμβουλίου. Υπήρξε έντονα επικριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά για Παγκόσμια Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων: Να βγάλουμε στο "φως" όσους ζουν στο σκοτάδι

"Η σημερινή μέρα μας θυμίζει την υποχρέωσή μας να βγάλουμε στο 'φως' όλους όσοι σήμερα ζουν στο σκοτάδι", τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Ο πατριωτισμός οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει τους Έλληνες

"Πατριωτισμός είναι να αντιστέκεσαι στην ξενοφοβία και να μην επιτρέπεις να εμφανίζονται φαινόμενα ρατσισμού, όπως αυτά απέναντι στον Αντετοκούνμπο", τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά από Κερατσίνι: "Δίπλα στους κατοίκους με ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης για την περιοχή"

Τα προβλήματα του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής στην περιοχή του Κερατσινίου στο επίκεντρο συνάντησης της Φώφης Γεννηματά με τον Δήμαρχο και μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Γεννηματά για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: "Η μέρα στιγματίζεται από την βεβήλωση της Αγιάς Σοφιάς"

Γεννηματά για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: "Η μέρα στιγματίζεται από την βεβήλωση της Αγιάς Σοφιάς"

Στο μήνυμά της για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας η Φώφη Γεννηματά δεν μπορούσε παρά να στηλιτεύσει τις εξελίξεις με την Αγία Σοφία.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Σημαντική ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιηθεί με σχέδιο οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής"

"Επιτέλους, η Ευρώπη, παρά τα παζάρια και τους συμβιβασμούς όσων επιμένουν στη λιτότητα, έκανε ένα βήμα μπροστά" σημείωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.