news 24/7

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

Κίνημα Αλλαγής: Οι επτά γραπτές προτάσεις του για οικονομία και κοινωνία μέσα στην κρίση

Στην κατάθεση επτά συγκεκριμένων και στοχευμένων προτάσεων για να προσφερθεί βοήθεια σε ανθρώπους και επιχειρήσεις στην εποχή του κορονοϊού, προχώρησε το Κίνημα Αλλαγής.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

Κίνημα Αλλαγής: Οι προτάσεις του για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας

Την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή της πρωτοβάθμιας Υγείας στη μάχη κατά της πανδημίας εξέφρασε το Κίνημα Αλλαγής, ζητώντας παράλληλα αύξηση των τεστ και δημιουργία Μητρώου Δωρεών.

Η Φώφη Γεννηματά

Φ. Γεννηματά: "Το ΕΣΥ είναι και παραμένει πάντα κεντρική πολιτική επιλογή μας"

Η Φώφη Γεννηματά εκθειάζει το σύστημα υγείας και τους υγειονομικούς που το υπηρετούν. "Την ώρα του πολέμου, οφείλουμε να στηρίξουμε στην πράξη ,τους μαχητές της πρώτης γραμμής".

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος - PES Leaders

Γεννηματά: Να εκδοθούν κορονο-ομόλογα που θα αποπληρωθούν από τον κοινοτικό προϋπολογισμό

Οκτώ σημεία παρέμβασης της Φώφης Γεννηματά στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Έκανε λόγο για ένα νέο "σχέδιο Μάρσαλ".

Ομιλία της πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφης Γεννηματά

Kίνημα Αλλαγής: "Τις συνέπειες της κρίσης θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι"

Τα πυρά του Κινήματος Αλλαγής συγκέντρωσε η ρύθμιση της κυβέρνησης, όπου δίνει την δυνατότητα σε όλους τους εργοδότες και για διάστημα ως έξι μηνών, να απασχολούν το 50% των εργαζομένων τους για διάστημα δυο μόνο εβδομάδων τον μήνα, κόβοντας τους τον μισό μισθό.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Να εκδοθεί ευρωομόλογο για να χρηματοδοτηθούν οι συνέπειες της πανδημίας"

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ενόψει της τηλεδιάσκεψης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καλεί τους ηγέτες των χωρών της ΕΕ να αποφασίσουν την έκδοση ευρωομολόγου για να ωφεληθούν όλες οι χώρες μέλη, αντλώντας χρήματα

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Στηρίζουμε όλες τις προτάσεις που εισηγούνται οι αρμόδιες επιστημονικές επιτροπές"

Η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, δήλωσε πως η δουλειά της αντιπολίτευσης είναι να εντοπίζει τα προβλήματα για να διορθώνονται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η Φώφη Γεννηματά

Kίνημα Αλλαγής: "Προτεραιότητα η προστασία των υγειονομικών και η ιχνηλάτηση του ιού"

Η προστασία των υγειονομικών και η ιχνηλάτηση του ιού αποτελούν προτεραιότητες για τον περιορισμό της εξάπλωσης και την αντιμετώπιση της νόσου, όπως υπογραμμίζει το Κίνημα Αλλαγής.

Η Φώφη Γεννηματά στο βήμα της Βουλής

Γεννηματά για κορονοϊό: "Τα τεστ δεν είναι προνόμιο των λίγων"

Σε προτεραιότητα θα πρέπει να θέσει η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας την προμήθεια επιπλέον αντιδραστηρίων, καθώς παρατηρείται πλέον έλλειψη και ταυτόχρονη εκμετάλλευση από τον ιδιωτικό τομέα.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά στο Ladylike.gr: Η μητέρα μου με έμαθε ότι τα όνειρα πρέπει να αγωνιστείς να τα κάνεις πράξη

"Έφυγε νωρίς από τη ζωή , αλλά δεν έφυγε ποτέ από την καρδιά  μου". Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά γράφει για τη μητέρα της, Κάκια. Τη γυναίκα που της έμαθε να αγαπά και να αγωνίζεται.

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Επιμένουν Αλέξης και Φώφη για σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, έκτακτη Σύνοδο Κορυφής, ακόμα και βέτο

Γιατί ο πρωθυπουργός λέει όχι και γιατί δεν συζητά πλέον τυχόν αίτημα για σύγκλιση του Συμβουλίου Κορυφής της ΕΕ. Πώς το προσφυγικό αποτελεί πλέον πεδίο σύγκλισης ΣΥΡΙΖΑ- Κινήματος Αλλαγής

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

Σε έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό οδηγείται η ΕΕ- Εμπλοκή της Frontex στον Έβρο ζητά ο Δένδιας από Μπορέλ

Την εξέλιξη δείχνει το Συμβούλιο υπουργών Εσωτερικών, αλλά και η έκτακτη σύγκλιση του Συμβουλίου υπουργών εξωτερικών, όπως ζήτησε ο Νίκος Δένδιας, την Πέμπτη ή την Παρασκευή, πιθανότατα στο Ζάγκρεμπ.

Η Φώφη Γεννηματά στο 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Γεννηματά: "Μετά την ανεργία, το πρόβλημα της εποχής είναι ο φτωχός εργαζόμενος"

"Συνδικάτα ισχυρά με λόγο και ρόλο για να αποτελέσει παρελθόν η κρίση στη Συνομοσπονδία", πρότεινε η Φώφη Γενημματά στο συνέδριο της ΓΣΕΕ. Οι 8 προτάσεις του ΚΙΝΑΛ.

Από ομιλία της Φώφης Γεννηματά,  σε εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής, Αρχείο

Γεννηματά για Novartis: Το ΚΙΝΑΛ δίνει αγώνα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια

"Η τυφλή γραμμή σύγκρουσης που έχουν επιλέξει ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, συσκοτίζει την υπόθεση" δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής από το Αγρίνιο. Τι είπε για μεταναστευτικό και ασφαλιστικό.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Έξι κουίζ -όπως κάθε φορά- για αρχάριους, αλλά και δυνατούς λύτες

Θα εξετάσει και με μέτρα προστασίας η Προκαταρκτική τους προστατευόμενους μάρτυρες; Ποια είναι η πιο μεγάλη άσκηση των αμερικανών στην Ευρώπη; Ποιος είχε στη Χαριλάου Τρικούπη την ιδέα της Διακομματικής για την πρώτη κατοικία και ποιος τρέχει στην Κουμουνδούρου την ψηφιακή πλατφόρμα;

Στιγμιότυπο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Φώφη Γεννηματά στη Βουλή

Προς το "όχι" η κυβέρνηση στο αίτημα Φώφης για Διακομματική. Πρόταση στο ΚΙΝΑΛ για συνάντηση ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες εξελίξεις. Σε συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής οδηγείται το θέμα. Να δοθούν όλα τα στοιχεία από τις τράπεζες στην Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής και εντός τριμήνου να εκδώσει πόρισμα ζητάει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Συζήτηση, στην Ολομέλεια της Βουλής κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα

Φ. Γεννηματά: Προτείνει διακομματική επιτροπή για την προστασία α΄ κατοικίας

Στην επιστολή της, προς τον πρόεδρο της Βουλής, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, υποστηρίζει ότι η προστασία της πρώτης κατοικίας εισήχθη με νόμο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κάλυψε το κενό που υπήρχε στο δίκαιο της χώρας μας.

Γεννηματά και Γιαννακοπούλου, όταν οι σχέσεις τους δεν ειχαν διαταραχθεί (Φωτογραφία αρχείου)

Υπό το μηδέν οι σχέσεις ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ και της Νάντιας Γιαννακοπούλου

Η βουλευτής Δυτικού Τομέα θεωρεί «κατευθυνόμενα» τα δημοσιεύματα περί «δεξιάς πτέρυγας» του ΚΙΝΑΛ, τη στιγμή που της χρεώνεται η επαναφορά της εσωστρέφειας στο κόμμα, μετά και τη δημοσιοποίηση της επιστολής της.

Φώφη Γεννηματά

Η "αναδίπλωση" της Φώφης μετά την επιστολή της Νάντιας και την αντίδραση της "δεξιάς πτέρυγας"

Αρνείται κοινές πρωτοβουλίες με τον Αλέξη Τσίπρα για τα εργασιακά η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Οργή της ηγεσίας για την κίνηση της βουλευτού του Δυτικού Τομέα, που θέτει πολιτικό θέμα στο κόμμα, με αποτέλεσμα να επέρχεται η εσωστρέφεια

Η Φώφη Γεννηματά στο βήμα της Βουλής

Φώφη Γεννηματά: "Εφιαλτικά τα στοιχεία για την ανεργία"

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για "το νέο μεγάλο πρόβλημα" που είναι οι "εργαζόμενοι φτωχοί", ενώ σημείωσε πως με η κυβέρνηση διευκολύνει τους επιχειρηματίες και επιβαρύνει τους εργαζόμενους.

Αλέξης Τσίπρας

Επιμένει ο Αλέξης Τσίπρας για "κοινή νομοθετική πρωτοβουλία από τα προοδευτικά κόμματα και τους κοινωνικούς φορείς"

Επιμονή ΣΥΡΙΖΑ παρά τη διαφαινόμενη άρνηση του ΚΙΝΑΛ. «Ρίχνουμε σπόρους, θα έχουμε αποτελέσματα στο μέλλον», φέρεται να είπε σε σύσκεψη ο Νίκος Παπάς. Ανοιχτό το ενδεχόμενο, πέραν της πρότασης νόμου, να κατατεθεί πρόταση για επέκταση του ισχύοντος νόμου προστασίας για το 2021 ή και όλο το 2022.

Νάντια Γιαννακοπούλου

Κορυφή του παγόβουνου η αμφισβήτηση της Φώφης Γεννηματά από τη Νάντια Γιαννακοπούλου

Η «δεξιά πτέρυγα» του κόμματος αντιδράει για τις αποστάσεις που λαμβάνει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ από την κυβέρνηση και για το ενδεχόμενο ομαλοποίησης των σχέσεων με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι σφοδρές κόντρες στην ΚΟ. Ενδιαφέρον εάν η πρόεδρος του κόμματος θα συνεχίσει τη γραμμή της ή θα αναδιπλωθεί