news 24/7

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

"Ώρα του Πρωθυπουργού" στη Βουλή την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Μητσοτάκης: ''Θα υπάρξουν νέα μέτρα στήριξης της εργασίας και της οικονομίας''

Μέτρα ύψους 3,5 δισ. ευρώ για την στήριξη εργαζόμενων και επιχειρήσεων εξήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της Φώφης Γεννηματά για την οικονομία στο πλαίσιο της “Ώρας του πρωθυπουργού”.

Εστιατόριο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μέτρα στήριξης: Δέσμη 3,5 δισ. ευρώ με έμφαση στον Τουρισμό

Μηδενίζεται η προκαταβολή φόρου για εποχικές επιχειρήσεις, μισή για τους ελευθερους επαγγελματίες. Επιδότηση κατά 60% όλων των εργοδοτικών εισφορών. Επεκτείνεται η δυνατότητα αναστολής εργασίας των εργαζομένων στον τουρισμό.

Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Δεν είναι το καλύτερο να είσαι τουρίστας και να σε υποδέχεται ο στρατός"

"Λάθος της κυβέρνησης που δεν έκανε ανταγωνιστικό προϊόν τον τουρισμό. Δεν είναι το καλύτερο να είσαι τουρίστας και να σε υποδέχεται ο στρατός", δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις: Οι λόγοι που ταλαντεύεται το ΚΙΝ.ΑΛ

Νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις: Οι λόγοι που ταλαντεύεται το ΚΙΝ.ΑΛ

Σε ένα νομοθέτημα που δημιουργεί συνθήκες σκληρής πόλωσης μεταξύ «δεξιάς και «αριστεράς» η κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, καλείται να δώσει καθοριστικές απαντήσεις.

Η Φώφη Γεννηματά στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής

Γεννηματά: "Οι ξενοδόχοι τρέχουν και οι εργαζόμενοι αγωνιούν"

"Θα έπρεπε να μειωθεί ο ΦΠΑ στο 6% για να είναι ανταγωνιστικός ο ελληνικός τουρισμός. Θα έπρεπε η κυβέρνηση να ανακοινώσει ότι θα είναι μηδενική η προκαταβολή φόρου για τις εταιρείες που πλήττονται" τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής και του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου, Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Γεννηματά: Χρέος μας να αποτελέσουμε προοδευτικό ανάχωμα απέναντι στην Δεξιά

Η ΝΔ δεν θα προωθεί ανενόχλητη την συντηρητική της ατζέντα σε βάρος των εργαζομένων, ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στην κοινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Εν μέσω πόλωσης συζητά, σήμερα, για την πορεία του το ΚΙΝ.ΑΛ

Εν μέσω πόλωσης συζητά, σήμερα, για την πορεία του το ΚΙΝ.ΑΛ

Οι προβληματισμοί και οι απόψεις εντός της Κ.Ο και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος αναμένεται να αναδειχθούν στην σημερινή συνεδρίαση του οργάνου. Το μήνυμα που θα δώσει η Φώφη Γεννηματά για εξωτερική και εσωτερική πολιτική

Η Φώφη Γεννηματά σε περιοδεία στην Κοζάνη

Γεννηματά: "Αδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ να αξιοποιήσει τον θεσμικό του ρόλο ως αντιπολίτευση"

"Οι αποκαλύψεις για το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ, για το μαγαζί και τα παραμάγαζα, είναι σοκαριστικές και δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου" τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ από την Κοζάνη.

Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Η τηλεργασία μπορεί να ωφελήσει τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους

Τους λόγους για τους οποίους μπορούν να ωφεληθούν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι από την τηλεδιάσκεψη, αλλά και τους κινδύνους που μπορεί να εγκυμονούν, ανέπτυξε η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν καταλογίζει πολιτική ευθύνη στον Τσίπρα;"

Με γραπτή δήλωση η Φώφη Γεννηματά επικρίνει την κυβέρνηση επειδή αποφεύγει να επιρρίψει ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα και περιορίζεται στην απόδοση ευθυνών του Νίκου Παππά.

Φώφη Γεννηματά
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά για τα 24 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου

"Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας δοκιμάζεται, η πολιτική του παρακαταθήκη παραμένει επίκαιρη και ζωντανή", δήλωσε η Φώφη Γεννηματά με αφορμή τα 24 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

H Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Η κυβέρνηση να πει πώς διαχειρίστηκε το δημόσιο χρήμα - Απαράδεκτο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ"

Η Φ. Γεννηματά μιλώντας στον ΑΝΤ1 κάλεσε την κυβέρνηση να λογοδοτήσει σχετικά με το πώς διαχειρίστηκε τα χρήματα του λαού. "Απαράδεκτο" χαρακτήρισε το τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Φωτο αρχειου.

Γεννηματά: Ανενεργός παραμένει ο νόμος για την Πολιτική Προστασία

Τηλε-ημερίδα του ΚΙΝΑΛ για την ΠΟλιτική Προστασία με την επκεφαλής του κόμματος να τονίζει, μεταξύ άλλων, οτι ο νόμος για την Πολιτική Προστασία παραμένει ανενεργός, έξι μήνες μετά τη ψήφισή του.   

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά από τη Ρόδο: Να μείνει η κοινωνία όρθια και ζωντανή, γι' αυτό πιέζουμε την κυβέρνηση

Από τη Ρόδο όπου βρίσκεται η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι όσα εξαγγέλει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κρίσης είναι πολύ λίγα και έρχονται πολύ καθυστερημένα.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Η ανεργία χτυπά την πόρτα χιλιάδων οικογενειών και οι υπουργοί αλληλοσυγχαίρονται"

"Τα ξενοδοχεία δεν ανοίγουν, οι επιχειρήσεις ασφυκτιούν χωρίς ρευστότητα και η ανεργία χτυπά απειλητικά την πόρτα χιλιάδων οικογενειών", τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Φώφη Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά: Ιστορική ευθύνη της παράταξής μας η αναγέννηση του ΕΣΥ

"Είναι θέμα ιστορικής ευθύνης για την παράταξή μας, να εγγυηθούμε την αναγέννηση του ΕΣΥ", τόνισε η Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση μέσω τηλεδιάσκεψης, του Κινήματος Αλλαγής, για την πρωτοβάθμια Υγεία.

Φώφη Γεννηματά (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)

Γεννηματά: "Η προοδευτική μας ταυτότητα απάντηση στην κανονικότητα των λίγων"

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η Φώφη Γεννηματά, επισημαίνοντας πως προτεραιότητα του ΚΙΝΑΛ είναι η διαμόρφωση νέου ολοκληρωμένου σχεδίου για τη χώρα και την κοινωνία.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Θετική η πρόταση Κομισιόν, σειρά των κυβερνήσεων"

Μετά την πρόταση της Κομισιόν, έρχεται η ώρα των κυβερνήσεων. είπε ο Φώφη Γενηματά και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να διαδραματίσει ενεργό ρόλο ώστε να εγκριθεί η πρόταση χωρίς αστερίσκους.

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Η οικονομική ύφεση, αφορμή για να διαμορφώσουμε μια νέα Κοινωνική Συμφωνία

"Αντίπαλος μας είναι οι συντηρητικές πολιτικές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ" τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στη συνεδρίαση του Πολιτικού Εκτελεστικού Συμβουλίου του κόμματος.

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Μέτρα καθυστερημένα, ανεπαρκή και συντηρητικά"

Η κ. Γεννηματά υποστήριξε ότι δεν φτάνει η μείωση του ΦΠΑ και χρειάζονται πιο γενναία μέτρα για τον τουρισμό και την εστίαση, όπως μείωση για τη διαμονή στο 6% για να γίνουν ανταγωνιστικά τα προϊόντα.

Φώφη Γεννηματά
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Γεννηματά: "Να ζητήσουν συγγνώμη επιτέλους οι Τούρκοι για το έγκλημα"

"Τιμή στον Ποντιακό Ελληνισμό είναι το αντίδοτο στη λήθη", τονίζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Φώφη Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά: "Σταθερή πυξίδα εθνικής ανεξαρτησίας η Θράκη"

"Στέλνουμε μήνυμα διαρκούς συμπαράστασης της δημοκρατικής παράταξης στη Θράκη"αναφέρει στο μήνυμά της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωσή της.

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Μόνη εναλλακτική απέναντι στη συντήρηση η αυθεντική και σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία

Σε άρθρο της στην εφημερίδα "Τα Νέα" η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ διαπιστώνει ένα σκηνικό μιας μεγάλης ιδεολογικής και πολιτικής σύγκρουσης να έχει στηθεί με τα πρώτα δείγματα να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά.

Marfin: Η τιμητική πλακέτα για τα θύματα της τραγωδίας

Marfin: Η τιμητική πλακέτα για τα θύματα της τραγωδίας

Πραγματοποιήθηκαν στις 12:00 του Σαββάτου τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής πλακέτας για τα θύματα της Marfin, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού, της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και του δημάρχου Αθηναίων.

H Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Θα είμαι το Σάββατο στη Marfin. Να δεσμευτούμε ότι θα εξιχνιαστεί το έγκλημα"

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με μήνυμα της στο twitter έγραψε πως θα παραστεί το Σάββατο στην εκδήλωση για τη Marfin αλλά αυτό που προέχει είναι η εξιχνίαση του εγκήματος.

Συζήτηση, κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στη χώρα, Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Γεννηματά: "Η Κυβέρνηση διακηρύττει την προστασία του περιβάλλοντος ενώ ανοίγει την κερκόπορτα υποβάθμισης του"

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Φώφη Γεννηματά, έκανε παρέμβαση στη Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας λέγοντας πως το ΚΙΝΑΛ θα καταψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

Κίνημα Αλλαγής: Μπαίνει σε ρυθμούς "νέας σοσιαλδημοκρατίας"

Πράξη γίνεται η δήλωση -κατεύθυνση της Φώφης Γεννηματά για να "κοπούν τα δεσμα με τον νεοφιλελευθερισμό", με έμφαση του κινήματος στην κοινωνική ατζέντα και ένα ηχηρό "όχι" στο νομοσχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τη μεταναστευτική πολιτική.