news 24/7

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε συνεδρίαση του κινήματος

Γεννηματά: Όχι παιχνίδια με το Σύνταγμα για τις σχέσεις Εκκλησίας - Πολιτείας

Σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ διαβεβαιώνει πως "θα προστατεύσει τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των απλών κληρικών από την τυχοδιωκτική μεταχείριση που προετοιμάζει η κυβέρνηση".

Η Φώφη Γεννηματά στο βήμα της Βουλής

Γεννηματά: Δεν θα επιτρέψουμε η Αναθεώρηση του Συντάγματος να γίνει παιχνίδι για λίγους

«Δεν θα τους αφήσουμε να κόψουν και να ράψουν στα μέτρα τους την Αναθεώρηση του Συντάγματος» τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγορώντας ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την κομματική πόλωση που έχουν δημιουργήσει γύρω από ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται προοδευτική διακυβέρνηση - Μόνο το ΚΙΝΑΛ μπορεί να τη διασφαλίσει

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε κατά την επίσκεψή της σε Βόλο και Καρδίτσα η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, υποστηρίζοντας ότι με μία κίνηση προκάλεσε τρεις μεγάλες ζημιές στη χώρα.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση

Γεννηματά: Κινδυνεύουμε με επανάληψη του ναυαγίου της Αθήνας

"Με την Τουρκία θέλουμε ειρηνικές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας. Αλλά στη βάση του σεβασμού των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των αρχών της καλής γειτονίας" επεσήμανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε συνεδρίαση του κινήματος

Γεννηματά: Ανδρέας Παπανδρέου, ιστορικά μοναδικός και ανεπανάληπτος

Ομιλία της Φώφης Γεννηματά στη Χίο, όπου γεννήθηκε πριν από 100 χρόνια ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ. "Ο Ανδρέας ζει σήμερα, μέσα από τις πράξεις και την πολιτική μας. Ζει στις ιδέες μας. Στο όραμά μας για Ελλάδα πιο δίκαιη, πιο φωτεινή" τόνισε.

O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ,  Θ. Θεοχαρόπουλος

Θεοχαρόπουλος: Πολιτικά ακατανόητη η συμπεριφορά της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος, σε συνέντευξή του σημειώνει, ότι τα μείζονα εθνικά θέματα "δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται υπό το πρίσμα ενός νέου δικομματισμού", ενώ υποστηρίζει ότι μία νέα προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου μπορεί να ασκηθεί μόνο μέσα από εκλογές.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Go back κύριε Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση από την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση, με την κ. Γεννηματά να σημειώνει ότι ο ελληνικός λαός "λέει ένα ηχηρό ως εδώ. Η κυβέρνηση παρέδωσε όλα τα διαπραγματευτικά όπλα της χώρας".

Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Χρήστος Πρωτόπαππας

Πρωτόπαππας: Η "χαλαρή ομοσπονδία" δεν έχει τύχη, θα ενοποιήσουμε τα όργανα

Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαππας, μίλησε στον News 24/7 για την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από το εγχείρημα, τη στάση Θεοχαρόπουλου και Παπανδρέου και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως με τα στελέχη που συνεργάζεται δεν μπορεί να ασκήσει προοδευτική πολιτική.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε συνεδρίαση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ για το θέμα των Πρεσπών

Διεγράφη ο Θεοχαρόπουλος - Η Γεννηματά διαλύει το ΚΙΝΑΛ με το βλέμμα στον Γιώργο Παπανδρέου

Με απόφαση της Φώφης Γεννηματά διεγράφη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για την απόφαση να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Συγκαλείται έκτακτο ιδρυτικό συνέδριο του ενιαιου φορέα, που σημαίνει ότι ΔΗΜΑΡ αλλά και το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου καλούνται να ενταχθουν σε ένα ενιαίο κόμμα. Η απάντηση της ΔΗΜΑΡ.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα

"Αντί να κλείνει πληγές του παρελθόντος, ανοίγει δυστυχώς καινούργιες και αυτό φαίνεται ήδη" ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ από εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών.

Στιγμιότυπο από παλαιότερη συνάντηση Τσίπρα - Γεννηματά

"Τετ-α-τετ" Τσίπρα - Γεννηματά στη γιορτή του Αντώνη Λιβάνη

Μία ανέλπιστη συνάντηση στη γιορτή του Αντώνη Λιβάνη είχαν ο πρωθυπουργός και η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής. Ποιοι έδωσαν το "παρών" από το "όλον ΠΑΣΟΚ" και από το υπουργικό συμβούλιο.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Από την κάλπη, αυτή τη φορά κ. Τσίπρα θα βγείτε και χαμένος και καμένος"

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, από το βήμα της Βουλής επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, στον οποίο είπε, μεταξύ άλλων, ότι "το στίγμα του συνεταιρισμού με τον ακροδεξιό Καμμένο" θα τον ακολουθεί εσαεί.

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: "Για άλλη μια φορά η κ. Γεννηματά ταυτίζεται πλήρως με τις θέσεις της ΝΔ"

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής μετά τις δηλώσεις της για "απροκάλυπτη προσπάθεια της κυβέρνησης να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη" στην υπόθεση Novartis." Γιατί τόσα νεύρα παιδιά στο ΣΥΡΙΖΑ; Πονάνε οι αλήθειες;",η απάντηση του ΚΙΝΑΛ.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στη Βουλή

Γεννηματά: Υπάρχει ζήτημα Δημοκρατίας στον τόπο

Για απροκάλυπτη προσπάθεια του κ. Tσίπρα και της κυβέρνησης του να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη, να την υποτάξουν στην εξυπηρέτηση των κομματικών τους στόχων, έκανε λόγο η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ. "Για άλλη μια φορά ταυτίζεται πλήρως με τις θέσεις της ΝΔ", απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Sτην Λισαβονα στο συνεδριο του Ευρωπαικου Σοσιαλιστικου Κομματος βρεθηκε η Προεδρος του ΚΙΝΑΛ Φωφη Γεννηματα

Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ φορέας αποτροπής του εθνολαϊκιστικού μετώπου στην Ελλάδα

Η Φώφη Γεννηματά μίλησε στο Συνέδριο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στη Λισσαβόνα, τονίζοντας πως το ΚΙΝΑΛ είναι ο "εκφραστής της νέας σύγχρονης ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας".

Επίσκεψη της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φ. Γεννηματά στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία

Γεννηματά για ΑμεΑ: Αρκετά με τα κούφια λόγια, είναι ώρα για συγκεκριμένες πράξεις

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φ. Γεννηματά, επισκέφτηκε την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία. Μεταξύ άλλων σημείωσε, ότι η διάσταση της αναπηρίας "πρέπει να διατρέχει κάθε πτυχή του δημόσιου βίου".

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά

Απορρίφθηκε η πρόταση της Φ. Γεννηματά για ειδική επιτροπή στην Βουλή για τις σχέσεις Κράτους - Εκκλησίας

Ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης σημείωσε ότι "με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο αυτά τα θέματα θα συζητηθούν" μέσω της διαδικασίας Συνταγματικής Αναθεώρησης ή της συζήτησης του νομοσχεδίου που θα είναι το αποτέλεσμα του διαλόγου της κυβέρνησης με την Εκκλησία.

Γεννηματά σε Βαρθολομαίο: Καμία συμφωνία Πολιτείας - Εκκλησίας χωρίς την συμμετοχή του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Γεννηματά σε Βαρθολομαίο: Καμία συμφωνία Πολιτείας - Εκκλησίας χωρίς την συμμετοχή του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Στο Φανάρι βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά. Συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον οποίο ενημέρωσε για την πρόταση του κόμματος για σύσταση ειδικής διακομματικής επιτροπής στην Βουλή που θα αναζητήσει κοινά αποδεκτές λύσεις, για τις σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας, "με σεβασμό στον διακριτό ρόλο".

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/

Επιτροπή στη Βουλή για τις σχέσεις Εκκλησίας- Πολιτείας ζητά η Γεννηματά

Με επιστολή προς τον Βούτση η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζητά τη σύσταση ειδικής επιτροπής για τις σχέσεις Εκκλησίας- Πολιτείας, όπως είχε προαναγγειλει μετά τη συνάντηση της με Ιερώνυμο

Η Φώφη Γεννηματά με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Γεννηματά με Ιερώνυμο: Αρκετά με τους αριστερούς και δεξιούς ψάλτες

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο με αφορμή τη συμφωνία με Τσίπρα και πρότεινε τη συσταση ειδικής επιτροπής της Βουλής που θα συζητήσει με όλους τους ενδιαφερόμενους το σύνολο των εκκρεμών ζητημάτων, ενώ τάχθηκε υπέρ της πλήρους διασφάλισης των απλών ιερέων

H Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Ούτε Ρουβίκωνας, ούτε "φάμπρικα" στις εξετάσεις

Την αντιπαράθεση Τσίπρα- Μητσοτάκη στη Βουλή για την ανομία στα ΑΕΙ σχολίσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ καταγγέλοντας τεχνητή πόλωση και διχασμό. Αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ, επίθεση και στη ΝΔ για τη ΔΑΠ

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Η κυβέρνηση διαπράττει θεσμικό ατόπημα

Την κατηγορία περί απόπειρας εμπλοκής του Προέδρου της Δημοκρατίας σε πολιτικές σκοπιμότητες επιστρέφει στο Μαξίμου η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και δηλώνει ότι δε θα δεχθεί παραθεσμικό σύστημα που πλήττει τη Δικαιοσύνη