Γεννηματά: Ηττήθηκαν οι λαϊκιστές με την παράδοση του ΚΠΙΣΝ στο δημόσιο

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ EUROKINISSI

Στην παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο ελληνικό δημόσιο αναφέρθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας την καθοριστική συμβολή τόσο του Ιδρύματος όσο και του πρώην δημάρχου Καλλιθέας απέναντι στις "πολεμικές κραυγές των λαϊκιστών"

Υπέρ της παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο ελληνικό δημόσιο "απέναντι στις πολεμικές κραυγές των λαϊκιστών" τάχθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά με δήλωση της.

"Παραδόθηκε ένα μεγάλο έργο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Ψυχαγωγίας για την Καλλιθέα, την Αθήνα, τη χώρα, με καθοριστική συμβολή του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Ένα έργο για το οποίο αποφασιστικό ρόλο διαδραμάτισε ο Δήμος Καλλιθέας επί Δημαρχίας Κώστα Ασκούνη. Μάλιστα, απέναντι στις πολεμικές κραυγές των λαϊκιστών που ηττήθηκαν χθες, με την παράδοση του έργου στο Ελληνικό Δημόσιο", ανέφερε ειδικότερα η κ.Γεννηματά.

Υπενθυμίζεται ότι η παράδοση του ΚΠΙΣΝ στο δημόσιο είχε προκαλέσει σχόλια πολιτών. Ο Ανδρέας Δρακοπουλος πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος διάβασε κατά τα εγκαίνια του Κέντρου Πολιτισμού χθες e mail πολιτών που εξέφραζαν ανησυχία για την τύχη του Κέντρου τώρα που αποδίδεται στο δημόσιο και το γεγονός είχε σχολιάσει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φώφη Γεννηματά
SHARE: