Γεννηματά: Καμία ανοχή στην ακροδεξιά

H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε συνεδρίαση του κινήματος
H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε συνεδρίαση του κινήματος EUROKINISSI

Στο μήνυμά της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει ότι «ο αγώνας για την εξάλειψη του ρατσισμού οφείλει να είναι καθημερινός».

«Καμία ανοχή στην ακροδεξιά» τονίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στο μήνυμά της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, και κάνοντας αναφορά στις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον προσφύγων και μεταναστών, ακόμα και ανηλίκων, υπογραμμίζει ότι «ο αγώνας για την εξάλειψη του ρατσισμού οφείλει να είναι καθημερινός».

«Οι πρόσφατες επιθέσεις εναντίον προσφύγων και μεταναστών, ακόμα και ανηλίκων, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Οφείλουμε να τους προστατεύσουμε από τη βία και να κάνουμε κάθε προσπάθεια για την ένταξή τους» αναφέρει.

ADVERTISING

Και προσθέτει στο μήνυμά της: Να προστατεύσουμε την ζωή, την τιμή και την ελευθερία για κάθε άνθρωπο που ζει στη χώρα. Να γκρεμίσουμε τα τείχη του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας.

Να χτίσουμε θεσμικό τείχος προστασίας για όλες τις ομάδες που κινδυνεύουν λόγω φυλής, γλώσσας, χρώματος, θρησκείας, αναπηρίας, ηλικίας, φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου ή χαρακτηριστικών φύλου. Να στηρίξουμε τα θύματα και να πολεμήσουμε τους θύτες. Καμία ανοχή στην ακροδεξιά!».

Και καταλήγοντας ανακοινώνει ότι «την Πέμπτη 28 Μαρτίου διοργανώνουμε εκδήλωση στο Κερατσίνι. Για να πούμε όλοι μαζί "STOP στην Ακροδεξιά". Γιατί η ενότητα και η αποφασιστικότητα των δημοκρατικών πολιτών και κομμάτων είναι η προϋπόθεση για να κερδίσουμε».

SHARE:

24Media Network