Γεννηματά κατά του μικρού δικομματισμού: 'Θα τους χαλάσουμε τη σούπα'

Γεννηματά κατά του μικρού δικομματισμού: 'Θα τους χαλάσουμε τη σούπα'
ΠΑΣΟΚ

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και κατά της Ν.Δ., που όπως είπε, δεν θέλουν την εκλογή της στην ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

«Θα τους χαλάσουμε τη "σούπα" του μικρού δικομματισμού. Γιατί θα γίνουν οι επόμενες εκλογές ντέρμπι για τρεις. Γιατί η δημοκρατική προοδευτική παράταξη θα γίνει και πάλι πρωταγωνιστής» υποστήριξε το βράδυ της Κυριακής σε ομιλία της στη Νάξο η Φώφη Γεννηματά και έτσι εξήγησε τις επιθέσεις που δέχεται, όπως είπε, η ίδια και το εγχείρημα της ανασύστασης της προοδευτικής παράταξης.

«Ο κόσμος της παράταξης μας συσπειρώνεται, οι προοδευτικοί πολίτες δίνουν ένα μεγάλο "παρών" στις συγκεντρώσεις μας. Πανικόβλητοι οι αντίπαλοί μας πολλαπλασιάζουν τις επιθέσεις τους. H «Αυγή» μάς κατηγορεί ότι θέλει Φώφη, η Νέα Δημοκρατία και ο "Ελεύθερος Τύπος" ότι την εκλογή της Φώφης την θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ερώτημα είναι γιατί στην ουσία δεν θέλουν και οι δύο, και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, την εκλογή μου;» τόνισε η κα. Γεννηματά.

Απευθυνόμενη στους πολίτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε: «Εσάς φοβούνται που είστε η δύναμη της παράταξης μας. Η μαζική σας συμμετοχή και η καθαρή εντολή, η ψήφος εμπιστοσύνης που ζητώ, είναι η δίκη σας μεγάλη απάντηση, είναι η αφετηρία για τους νέους δρόμους, για τη νέα μεγάλη Κεντροαριστερά. Μαζί, δυνατά, κεντροαριστερά».

Η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και δεσμεύτηκε οτι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή το επόμενο διάστημα σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα των προϊόντων ΠΟΠ που εμφανίζονται στην αγορά ως «ναξιακά» χωρίς να έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητοι έλεγχοι. «Με φορολογικά και ασφαλιστικά κίνητρα στηρίζουμε την εξωστρέφεια και την καινοτομία, δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας, προσφέρουμε στα νέα παιδιά την ευκαιρία να μείνουν στον τόπο τους, να δουλέψουν, να επιχειρήσουν, να εξελιχθούν», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στο Κέντρο Υγείας Νάξου η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφια για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της προοδευτικής παράταξης, ενημερώθηκε από τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Νάξου Κ. Απιδόπουλο και τον προϊστάμενο Ιατρικής Υπηρεσίας, Β. Ραπτάκη για την πορεία ανάπτυξης και λειτουργίας του νοσοκομείου. «Το ΕΣΥ είναι και παραμένει πάντα η κεντρική πολιτική επιλογή μας. Πρέπει να σταθεί και πάλι στα πόδια του -- τώρα το έχουν ανάγκη οι πολίτες περισσότερο από ποτέ», τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κεντροαριστερά: Αποχώρησε από την κούρσα ο Κωνσταντινόπουλος

Δεκανίκια τέλος, 'πρωταγωνιστές ξανά’ το σύνθημα της Γεννηματά

Οι κόντρες των 'πέντε' στο debate, η Γεννηματά στο Ν. Ηράκλειο

SHARE: