Γεννηματά: Πολιτικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ

Η πρόεδρος του Κίνηματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά
Η πρόεδρος του Κίνηματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά EUROKINISSI

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ άφησε βαριές αιχμές κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για "αυταπόδεικτο σκάνδαλο Τσίπρα" και υποστηρίζοντας ότι περιορίζεται η παραγωγή για να δημιουργηθεί άρον άρον χώρος για επίδοξους αγοραστές

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το νομοσχέδιο για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Ειδικότερα η κ.Γεννηματά δήλωσε:

"Το νομοσχέδιο για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ που συζητείται σήμερα στην Βουλή, είναι ένα ακόμη πολιτικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και ένα αυταπόδεικτο σκάνδαλο του κ. Τσίπρα.

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως αντιπολίτευση, πολέμησαν λυσσαλέα κάθε λύση και οδήγησαν την ΔΕΗ σε επενδυτική στασιμότητα και με το «Δεν πληρώνω» σε οικονομική ασφυξία. Κι ως Κυβέρνηση την κατέστρεψαν οικονομικά και τώρα την ξεπουλούν όσο-όσο.

Περιορίζουν την παραγωγή της, για να δημιουργήσουν άρον-άρον χώρο για επίδοξους αγοραστές, μεταφέροντας το επιπλέον κόστος στους καταναλωτές.

Όμως με τα ανοσιουργήματα τους και θα κάνουν την ΔΕΗ «μικρή», και θα ακυρώσουν τον υγιή ανταγωνισμό που θα έφερνε επενδύσεις, και θα μείωνε την τιμή του ρεύματος για τον απλό πολίτη.

Υπάρχει λύση; Ναι. Σύμφωνη με το ευρωπαϊκό πλαίσιο και το δημόσιο συμφέρον. Αλλά προϋποθέτει την ακύρωση των σχεδίων των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Λύση που βασίζεται στο τρίπτυχο ενεργειακός σχεδιασμός-στρατηγική συμμαχία ΔΕΗ-ιδιωτών και επενδύσεις στην ενέργεια. Λύση που μπορεί να μας οδηγήσει στην αποφασιστική ενδυνάμωση της Ελληνικής Παραγωγής στον ηλεκτρισμό και στην μείωση του κόστους για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες.

Λύση για την οποία το Κίνημα Αλλαγής είναι αποφασισμένο να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΗ, Φώφη Γεννηματά, Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σταθάκης: Ευτυχώς ακυρώσαμε τις ιδιωτικοποιήσεις της ΝΔ στην ενέργεια

Μητσοτάκης για ΔΕΗ: Όχι ιδιωτικοποιήσεις αλά ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα στη Βουλή για τη ΔΕΗ

ADVERTISING

SHARE: