Γεννηματά: Τσίπρας – Καμμένος αγκαλιασμένοι οδηγούνται στο γκρεμό

Γεννηματά: Τσίπρας – Καμμένος αγκαλιασμένοι οδηγούνται στο γκρεμό
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Απάντηση στον πρωθυπουργό, που χθες εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή την προανακριτική για Παπαντωνίου, έδωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Στην αντεπίθεση πέρασε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, απαντώντας στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος χθες κατά τη συζήτηση για την προανακριτική για το Γιάννο Παπαντωνίου εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ.

Η κ.Γεννηματά υποστήριξε ότι Τσίπρας- Καμμένος οδηγούνται αγκαλιασμένοι στο γκρεμό και κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για τυχοδιωκτικές επιλογές και αντιθεσμικές ενέργειες.

“O κ Τσίπρας αντί να απολογηθεί, στην επέτειο του δημοψηφίσματος με το οποίο εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, είχε το θράσος να επιτεθεί  για μια ακόμα φορά στη Δημοκρατική Παράταξη.

Στη Παράταξη που έκανε  την Ελλάδα μέλος της Ευρωζώνης  και την έσωσε από την καταστροφή της άτακτης χρεοκοπίας αλλά και από τον όλεθρο που την απειλούσε τέτοιες ημέρες πριν από δύο χρόνια, εξ’ αιτίας των τυχοδιωκτικών επιλογών του”, δήλωσε ειδικότερα η κ.Γεννηματά.

“Πανικόβλητος επιμένει να αναζητά σωσίβιο πολιτικής επιβίωσης στην σπίλωση και την  εξόντωση  των  πολιτικών για το βίο και την πολιτεία  της κυβέρνησης  του  ακόμα και για σειρά ύποπτα αντιθεσμικών ενεργειών του Συγκυβερνήτη του”, συνέχισε η κ.Γεννηματά και πρόσθεσε:

“Δεν μπορεί να είναι τιμητής και μάλιστα προκατόχων του, ο υπόλογος Πρωθυπουργός για τη ζημιά των 100 δις στον Ελληνικό λαό και  ο πολιτικά υπεύθυνος των επιλογών και ενεργειών των κ.κ Βαρουφάκη και Κιμ,  που παρά λίγο να τίναζαν τη χώρα στον αέρα.”

Υπερασπίστηκε έτσι έμμεσα πλην σαφώς τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και των Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου.

“Η αγωνία για την παραμονή στην εξουσία, κάνει  τον κ Τσίπρα να μοιάζει όλο και περισσότερο  με τον κ. Καμμένο. Με το ίδιο ύφος και ήθος. Έτσι αγκαλιασμένοι οδηγούνται στον γκρεμό”, κατέληξε η κ.Γεννηματά, χρεώνοντας στον πρωθυπουργό και την υπόθεση με τις καταγγελίες σε βάρος του κυβερνητικού του εταίρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα