Γεωργιάδης για πρόσφυγες: Κανείς Έλληνας πατριώτης δε θα αφήσει να καούν τα νησιά, θα πάρουμε όλοι μας από λίγους

Γεωργιάδης για πρόσφυγες: Κανείς Έλληνας πατριώτης δε θα αφήσει να καούν τα νησιά, θα πάρουμε όλοι μας από λίγους
Ο Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Μεταξύ άλλων είπε πως "κανένας μας δεν αισθάνεται ευχάριστα από αυτή την αναγκαστική μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα. Όμως πρέπει όλοι μας να δείξομε αλληλεγγύη στα νησιά μας".

Σε δηλώσεις για το προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, εισερχόμενος σε ξενοδοχείο της Λάρισας, όπου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, επιχειρηματικό δείπνο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Βιομηχανιών.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως «κανένας μας δεν αισθάνεται ευχάριστα από αυτή την αναγκαστική μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα. Όμως πρέπει όλοι μας να δείξομε αλληλεγγύη στα νησιά μας. Η επιλογή είναι ή θα πάρουμε από λίγους όλοι μας, για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως ή θα πούμε εμείς ας καούν τα νησιά αυτά κι εμείς να μην έχουμε κανέναν. Δε νομίζω ότι ένας Έλληνας πατριώτης μπορεί στα αλήθεια να πει ας καούν τα νησιά. Κι επειδή δεν ακούσαμε από κανέναν άλλη λύση… αυτό γίνεται άπαξ, εκτάκτως και μόνον γιατί δεν έχει λειτουργήσει ακόμη το νέο σύστημα απέλασης».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα