Γεωργιάδης: Ο βουλευτής ξεφτιλίζεται αν πάρει λεωφορείο

Σύσκεψη με τα τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ που μετέχουν στην κυβέρνηση, συγκάλεσε  το απόγευμα  ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, ενόψει της σύνταξης των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου. / ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Σύσκεψη με τα τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ που μετέχουν στην κυβέρνηση, συγκάλεσε το απόγευμα ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, ενόψει της σύνταξης των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου. / ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Φωτιές άναψε η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με τα βουλευτικά αυτοκίνητα και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Vid)

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με τα βουλευτικά αυτοκίνητα και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι οι πολίτες "γκρίνιαζαν" για τα βουλευτικά αυτοκίνητα και τώρα που αντικαταστάθηκαν με αυτοκίνητα των 1.400 κυβικών εκατοστών, πάλι διαμαρτύρονται γιατί δεν παίρνουν οι βουλευτές το μετρό και το λεωφορείο.

"Αφού λοιπόν τώρα πήραμε τα αυτοκίνητα των 1.400 κ.ε., αρχίζετε πάλι την ίδια συζήτηση: "Μα γιατί να πάρουν αυτοκίνητα οι βουλευτές". Ωραία, να μην πάρουμε αυτοκίνητα.

Θέλετε να κυκλοφορούμε με το λεωφορείο και το τραίνο; Γίνεται; Πιστεύετε ότι είναι εφικτό; Προφανώς και όχι" τόνισε.

"Δε μπορεί να ξεφτιλίζεις το βουλευτή. Αλλιώς να καταργήσουμε τη δημοκρατία, να πάμε σε άλλο καθεστώς" κατέληξε ο ίδιος, με τις αντιδράσεις στα social media να είναι αρκετά αιχμηρές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γεωργιάδης: Ξεφτίλα να μπαίνει ο βουλευτής στο λεωφορείο

SHARE:

24Media Network