Γεωργιάδης: Ούτε μία στο εκατομμύριο να είμαι υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας «Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.), αλλαγή σκοπού Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και λοιπές διατάξεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας «Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.), αλλαγή σκοπού Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και λοιπές διατάξεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για την υποψηφιότητα της Φ. Πιπιλή στο Δήμο Αθηναίων, την υποψηφιότητα Καρυπίδη και τον ΕΟΠΥΥ

Δεν θα είναι υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

"Ούτε μία στο εκατομμύριο", είπε ερωτηθείς σχετικά, τονίζοντας ότι έχει πάρα πολλές ευθύνες στο υπουργείο Υγείας.

Κληθείς να σχολιάσει τις φήμες για υποψηφιότητα της Φωτεινής Πιπιλή στο Δήμο Αθηναίων, είπε ότι αν και η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται για το Δήμο, "την πάω πάρα πολύ την Φωτεινή, έχει αυτοδιοικητική εμπειρία, τη θεωρώ από τους πολύ καλούς βουλευτές".

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και στην υποψηφιότητα Καρυπίδη για τη Δυτική Μακεδονία, είπε ότι αναδεικνύει πόσο προβληματικό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και "πόσο θα μπλέκαμε αν είχε να διαχειριστεί σοβαρά θέματα".

"Άλλο να υπάρχουν αντάρτες και διαφωνίες σε ένα κόμμα και άλλο να σφάζονται μεταξύ τους. Εδώ γίνανε από δυο χωριά χωριάτες". είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην δήλωση της γερμανίδας βουλευτου κα. Ροτ, του κόμματος Die Linke, σημείωσε ότι η κα Ροτ είπε τα εξής "το καλοκαίρι ήμουν στη Σκιάθο και πρόσεξα ότι το λιμάνι της ήταν γεμάτο πολυτελή κότερα. Συνεπώς λεφτά έχετε και εάν προσθέσουμε και τα δισ. ευρώ που βγήκαν από τη χώρα σας στην Ελβετία, δεν έχετε κανένα πρόβλημα να πληρώσετε. Η Γερμανία δεν προτίθεται να δώσει ούτε ένα ευρώ για το χρέος".

Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα ότι θα σκίσει το μνημόνιο και θα κλείσει κόσμο στη φυλακή, πλήττει την προσπάθεια της χώρας να ορθοποδήσει.

Τέλος, αναφερόμενος στον ΕΟΠΥΥ έκανε λόγο για μία μεγάλη μεταρρύθμιση στον τομέα της υγείας, που την σταματούσαν κάθε φορά τα συμφέροντα και τόνισε ότι η κυβέρνηση πέρασε το σχετικό νομοσχέδιο βγαίνοντας ενισχυμένη και τόνισε ότι ο ΕΟΠΥΥ θα συνεχίσει πλέον ως αγοραστής υπηρεσιών υγείας και δεν θα έχει διπλό ρόλο.

Ανέφερε ότι σε ένα μήνα θα έχουμε περίπου το δημόσιο σύστημα παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ενώ για τα γενόσημα φάρμακα είπε ότι είναι εξωφρενικό που δεν γράφονται και διερωτήθηκε αν προτιμούμε να μας κλέβουν.

SHARE:

24Media Network