Γεράσιμος Γιακουμάτος: Όποιος επιχειρήσει να κόψει σύνταξη να του κοπούν τα χέρια

O Γεράσιμος Γιακουμάτος
O Γεράσιμος Γιακουμάτος EUROKINISSI

"Με τίποτα να μην κοπούν οι συντάξεις. Αν χρειαστεί, ακόμη και μονομερώς" είπε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6, ενώ χαρακτήρισε αποτυχία αν η ΝΔ δεν πετύχει αυτοδυναμία.

"Θα είναι αποτυχία αν δεν πετύχουμε αυτοδυναμία" διεμήνυσε ο βουλευτής Β Αθήνας της ΝΔ μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κοπούν συντάξεις: “Οποιος επιχειρήσει να κόψει σύνταξη να του κοπούν τα χέρια, είναι ντροπή. Οταν η Ελλάδα ήταν στα βράχια κάναμε υποχωρήσεις, τώρα φύγαμε από το μνημόνιο. Αν χρειαστεί, να γίνει μονομερώς, δεν πρέπει να κοπούν οι συντάξεις, ποτέ δεν θα στηρίξω άλλη μείωση συντάξεων".

ADVERTISING

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις ο κ. Γιακουμάτος που θα πολιτευθεί στον δυτικό τομέα "εκεί, με τη φτωχολογιά" είπε τα εξής: "Η ΝΔ έχει δυναμική που δεν αλλάζει, είναι πρώτο κόμμα και μακριά. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε τη συσπείρωσή του αλλά αυτό δεν αναιρεί το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ. , πιστεύω ότι θα την πετύχουμε. Παρά την αυτοδυναμία, χρειάζεται συσπείρωση δυνάμεων και σύνθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμη αποφυάδες του Βαρουφάκη, δεν είναι ευρωπαϊστές, μπλοφάρουν , είναι καμουφλάζ, δεν πιστεύουν στην Ευρώπη, δεν είναι στο dna τους η Ευρώπη. Η ΝΔ καλύπτει τον πολιτικό χώρο από τις παρυφές της αριστεράς μέχρι τις παρυφές της δεξιάς. Η χώρα χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων". "Ο Γρηγόρης είναι πολύ καλό παιδί", απάντησε στην ερώτηση αν μπορεί να τον δούμε στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον Γρ. Ψαριανό. Και πρόσθεσε: "Το ζήτημα είναι τι έχει κανείς στο δισάκι του να φέρει. Εγώ δεν πιστεύω ότι η κυρία Διαμαντοπούλου μπορεί να προσθέσει". Αναφερόμενος στην κα Παπακώστα είπε ότι "υπάρχουν πολιτικοί που δεν έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο, τους ενδιαφέρει μόνο το σαρκίο τους. Ο Κ. Καραμανλής δεν εκφράζεται από κανέναν. Οι βασιλικότεροι του βασιλέως απέθαναν".

SHARE:

24Media Network