Γερουλάνος: Η πληρωμένη απάντηση για την “ερωτική σχέση” με τον Γκλέτσο

Γερουλάνος: Η πληρωμένη απάντηση για την “ερωτική σχέση” με τον Γκλέτσο
Παύλος Γερουλάνος Eurokinissi

Οι αποκαλύψεις του Παύλου Γερουλάνου για την προσωπική του ζωή - "Δεν σκέφτηκα να κινηθώ νομικά γιατί δεν είναι το θέμα η προσωπική προσβολή, προσβάλλουν μέρος του πληθυσμού".

Ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε στο Πρωινό για την προσωπική του ζωή καθώς και για τα προβλήματα της Αθήνα με αφορμή την υποψηφιότητά του στο Δήμο Αθηναίων.

Απάντησε επίσης και στο δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει ερωτικές σχέσεις με τον Απόστολο Γκλέτσο.

“Όταν μια επίθεση γίνεται με μια διάθεση στιγματισμού συμπολιτών μας οι οποίοι έχουν άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις, αυτό είναι απάνθρωπο. Όταν βγαίνει ένα άρθρο που κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα, δεν μπορείς για μένα να το αγνοήσεις. Πρέπει να υψώσεις το ανάστημά σου και να πεις μέχρι εδώ.

Εμείς απαντήσαμε σε αυτό το άρθρο κάνοντας λίγο χιούμορ σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, αλλά τελειώνοντας με ένα πολύ σοβαρό κομμάτι που έλεγε πως αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Τέτοιου είδους άρθρα θα έπρεπε να τραβάνε την προσοχή των αρμοδίων έτσι ώστε να κρατιέται η δημοσιογραφική δεοντολογία.

Δεν σκέφτηκα να κινηθώ νομικά γιατί δεν είναι το θέμα η προσωπική προσβολή. Ενοχλήθηκα πάρα πολύ, σαν ένας Αθηναίος, ο οποίος δεν δέχεται μια εφημερίδα να συμπεριφέρεται έτσι σε ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γερουλάνος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα