Γερουλάνος: Τα έργα για τα οποία η κυβέρνηση ζήτησε τροποποίηση ή απένταξη από το Ταμείο Ανάκαμψης

Διαβάζεται σε 1'
Γερουλάνος: Τα έργα για τα οποία η κυβέρνηση ζήτησε τροποποίηση ή απένταξη από το Ταμείο Ανάκαμψης
Ο Παύλος Γερουλάνος Eurokinissi

“Κάποια από τα μέτρα για τα οποία η Κυβέρνηση ζήτησε αναθεώρηση είναι γνωστά, κάποια όχι. Για κάποια από αυτά η Κυβέρνηση έχει προβεί σε ανακοινώσεις, για άλλα όχι”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Παύλος Γερουλάνος

Μία Κυβέρνηση που θα ενδιαφερόταν για τη Διαφάνεια, θα είχε επεξεργαστεί, αναρτήσει και θέσει άμεσα στη διάθεση κάθε πολίτη μία εύχρηστη και κατανοητή λίστα για το ποια συγκεκριμένα έργα ζήτησε να αναθεωρηθούν στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης”, αναφέρει σε ΔΤ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος.

Ο κ. Γερουλάνος στο μακροσκελές Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρεται αναλυτικά στην λίστα των έργων που η κυβέρνηση επέλεξε να τροποποιήσει ή να απεντάξει από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Αυτό που αρνήθηκε να κάνει η Κυβέρνηση, να ενημερώσει με διαφάνεια, το κάνει σήμερα το ΠΑΣΟΚ, αφού μελετήσαμε, όσο πιο επισταμένα γίνεται, πλειάδα στοιχείων χαμένα μέσα στο διαδίκτυο”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως υπογραμμίζεται “Από την λίστα προκύπτει ότι τροποποιούνται ή και απεντάσσονται έργα που έχουν να κάνουν με απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στη δικαιοσύνη, την διαφάνεια και την πάταξη τους φοροδιαφυγής, την προστασία του περιβάλλοντος, την αντιμετώπιση κλιματικών κρίσεων, απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, σημαντικά οδικά δίκτυα, επιμορφωτικά προγράμματα για δημόσιους υπάλληλους και άνεργους, κοινωνικά προγράμματα που αφορούν την υγεία και την τεχνολογική διασύνδεση των νησιών μας”.

Δείτε όλα τα έργα

geroulanos

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα