Για “ελαφρότητα” στην ερμηνεία των δηλώσεών του, κάνει λόγο ο Γιάννης Πανούσης

default image

Για παραποίηση των δηλώσεών του κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης. Δεν είπε ποτέ ξεκάθαρα ότι θα έχουμε νεκρό σε μία εβδομάδα, αναφερόμενος στον πατέρα - δολοφόνο της μικρής Άννυς

Σε επανορθωτική δήλωση προχώρησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετά τον σάλο που προκάλεσε η αρχική του τοποθέτηση για το μέλλον του συλληφθέντα παιδοκτόνου και πατέρα της μικρής Άννυ. Το γεγονός ότι η δήλωση αυτή ερμηνεύτηκε σαν έμμεση υποκίνηση για δολοφονία του παιδοκτόνου στις φυλακές, ανάγκασε τον κ. Πανούση να προβεί σε νέα δήλωση.

«Το βρίσκω τουλάχιστον παράλογο, υποκριτικό ή προσχηματικό το να ερμηνεύει κανείς τόσο εύκολα την επιστημονική, εμπειρική και ερευνητική διαπίστωση ενός επιστήμονα, ως δήθεν υποκίνηση ή προτροπή για τέλεση εγκλήματος, που υποτίθεται ότι υπονοεί ένας υπουργός. Η αφόρητη ελαφρότητα των πολιτικών αντιπαραθέσεων δεν μπορεί να ξεπερνά ούτε την ηθική, ούτε τη λογική, ούτε την επιστήμη.

Υ.Γ.: Είναι απορίας άξιο ότι μετά τη δήλωσή μου πως θα έχουμε «νεκρούς στις Σκουριές» δεν με κατήγγειλαν ότι προτρέπω σε αιματοχυσία στην περιοχή…».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα