Χατζηδάκης: Θα καταργήσουμε τον νόμο Γαβρόγλου

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης σε παρουσίαση βιβλίου
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ <<ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ β Ν.4412/2016- ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΤ΄ΑΡΘΡΟ>>. ΔΕΥΤΕΡΑ 11/6/2018. (Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Η έξαρση της ανομίας στα ακαδημαϊκά ιδρύματα στο επίκεντρο της συνάντησης αντιπροσωπείας της ΝΔ με τη διοίκηση του ΕΚΠΑ.

Συνάντηση με τη διοίκηση του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Φιλοσοφικής Σχολής είχε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, και ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Η αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον πρύτανη του ΕΚΠΑ, καθηγητή Αθανάσιο Δημόπουλο, τους αναπληρωτές πρυτάνεις, καθηγητές Ναπολέοντα Μαραβέγια και Θωμά Σφηκόπουλο, καθώς και με την κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής, καθηγήτρια κ. Ελένη Καραμαλέγκου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην έξαρση της ανομίας εντός των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων καθώς και στους τρόπους καταπολέμησής της.

ADVERTISING

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Κ.Χατζηδάκης δήλωσε: «Σήμερα από εδώ, από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, στέλνουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης σε ολόκληρη την πανεπιστημιακή κοινότητα σε σχέση με τα φαινόμενα ακροτήτων και βίας. Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της και δηλώνουμε κατηγορηματικά ως Νέα Δημοκρατία ότι θα καταργήσουμε το νόμο Γαβρόγλου για το άσυλο της ανομίας και θα αποδώσουμε τα Πανεπιστήμια σε αυτούς που πραγματικά ανήκουν». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network