Γιακουμάτος: "Έχω πολιτικό Έιτζ και είμαι κολλημένος με την πολιτική"

Στιγμιότυπο από την ορκωμοσία και τον αγιασμό της σύνθεσης της νέας βουλής,όπως προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012,Πέμπτη 17 Μαϊου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την ορκωμοσία και τον αγιασμό της σύνθεσης της νέας βουλής,όπως προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012,Πέμπτη 17 Μαϊου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Έχει κολλήσει με την πολιτική και δεν θέλει ούτε πιστεύει πως θα θεραπευτεί ο Γεράσιμος Γιακουμάτος

Πολιτικό Έιτζ δήλωσε πως έχει ο γνωστός βουλευτής της ΝΔ, Γ. Γιακουμάτος και τόνισε πως έχει κολλήσει με την πολιτική.

"Μια φορά που με μπλόκαραν οι Αγανακτισμένοι έξω από τη Βουλή, μου ζήτησαν να παραιτηθώ και είπα, πάω τώρα να υποβάλω παραίτηση, αλλά στη θέση μου όμως θα έρθει η κυρία Πετραλιά . Φώναζαν τότε "Όχι, όχι μην το κάνεις"... Εγώ να παραιτηθώ: το θέμα είναι, ποιος έρχεται;", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Όταν μπήκα εγώ στη Βουλή, είχε μέσα φυσιογνωμίες που τους παρακολουθούσες, γιατί κάτι θα κέρδιζες. Τώρα μόλις μιλάει ο οποιοσδήποτε φεύγω. Όταν μιλάει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τρέχω. Το βήμα της Βουλής είναι για να καταθέσεις την ψυχή σου, όχι να κακοδιαβάζεις το γραπτό", σημείωσε ο βουλευτής.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Γιακουμάτος άφησε αιχμές και για τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Εγώ τον Στουρνάρα δεν τον ήξερα. Ευτυχώς που τον έχει ο Σαμαράς. Αν ήταν πολιτικός στη θέση του, δεν θα είχε γίνει τίποτα απ' όλα αυτά".

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ακόμη ότι "δεν μπορεί 90.000 ομόλογο που επένδυσε ο άλλος στην πατρίδα, να του τα φας. Εκεί πρέπει να έρθει μια λύση, που θα έρθει με το που θα πάρουμε τα 44 δισ. Υπάρχει επιστολή υπογεγραμμένη στον κ. Σαμαρά που την έχω δημοσιοποιήσει. Αν δεν γίνουν τα βήματα αυτά μέχρι το Πάσχα, εγώ θα ανεξαρτητοποιηθώ".

SHARE:

24Media Network