Γιαννακοπούλου: Η κυβέρνηση στοχοποιεί τα μέλη των ανεξάρτητων αρχών

Γιαννακοπούλου: Η κυβέρνηση στοχοποιεί τα μέλη των ανεξάρτητων αρχών
Νάντια Γιαννακοπούλου Eurokinissi

Η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου εξαπέλυσε πυρά εναντίον της κυβέρνησης για τις ειδικές διατάξεις στο νόμο Βορίδη για τις ανεξάρτητες αρχές.

Τόσο την κυβερνητική μεθόδευση για πίεση στα μέλη των ανεξάρτητων αρχών όσο και τις εξελίξεις με το κόμμα Κασιδιάρη σχολίασε την Τετάρτη η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Αναλυτικά:

«Για το άρθρο 43 και τη δυνατότητα ποινικής δίωξης σε μέλη ανεξάρτητων αρχών: «Ένα μήνα πριν από τις εθνικές εκλογές η κυβέρνηση έρχεται να στοχοποιήσει και πάλι τα μέλη των ανεξάρτητων αρχών, απειλώντας τους με ζητήματα απορρήτου. Δεν μας εκπλήσσει. Ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντησή του».

Για το κόμμα Κασιδιάρη: «Λίγο καιρό πιο πριν η ελληνική Βουλή έκανε το καθήκον της, υπερψηφίζοντας μία τροπολογία, και ύστερα μάλιστα από σοβαρές νομικοτεχνικές βελτιώσεις του ΠΑΣΟΚ αυτό έγινε αποδεκτό με μια ευρεία πλειοψηφία. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε να υπάρχουν και να γίνονται συγκεκριμένες μεθοδεύσεις από αυτό το μόρφωμα προκειμένου να παρακαμφθεί αυτό το θεσμικό πλαίσιο. Είναι η ώρα η ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της, υπηρετώντας αυτό το οποίο ορίζει το Σύνταγμα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα