Γιαννούλης: Τα μεγάλα έργα και οι υποδομές δεν έχουν κυβερνητική θητεία

Γιαννούλης: Τα μεγάλα έργα και οι υποδομές δεν έχουν κυβερνητική θητεία

Μιλώντας σε συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών ο αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης τόνισε την ανάγκη να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες υποδομές για τη χώρα.

Οι μεταφορές είναι ο τροχός της μεταφοράς πολιτισμού, αγαθών και της πραγματικότητας μιας χώρας», τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, στη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2021, που συνδιοργανώνουν οι ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr, στο ΜΕΓΑΡΟ Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Γιαννούλης απηύθυνε έκκληση στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής να εστιάσει στο δεύτερο σε κίνηση επιβατικό λιμάνι της χώρας, αυτό της Ουρανούπολης, ώστε να αποκτήσει τις απαραίτητες λιμενικές υποδομές η περιοχή του Αγίου Όρους.

Σε ότι αφορά στις μεταφορές, ο τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ συμπέρανε ότι τα μεγάλα έργα και οι υποδομές δεν μπορούν να έχουν κυβερνητική θητεία, καθώς «δεν αρχίζουν και δεν τελειώνουν εντός μιας κυβερνητικής θητείας».

Κατά τον ίδιο, επείγει να βρεθεί μέση λύση για τον διαγωνισμό για τα νέα λεωφορεία των αστικών συγκοινωνιών αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, καθώς η ακύρωσή του λειτούργησε εις βάρος του επιβατικού κοινού.

Καταλήγοντας, τόνισε ότι αποτελεί αναγκαιότητα «να υπάρξει ένας δημιουργικός -τεχνοκρατικός και πολιτικός- διάλογος για να καταλάβουμε ότι οι αυτονόητες υποδομές που στερήσαμε από αυτή τη χώρα πρέπει να προχωρήσουν».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Χρήστος Γιαννούλης
SHARE:

24Media Network