Γκλέτσος για ΠΓΔΜ: Αν ξαναπατήσουν σε ελληνικό έδαφος θα πάω εκεί και θα πω ‘αέρα’

Γκλέτσος για ΠΓΔΜ: Αν ξαναπατήσουν σε ελληνικό έδαφος θα πάω εκεί και θα πω ‘αέρα’
ΑΘΗΝΑ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ 21072015// Στην κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, την οποία είχε προαναγγείλει προχώρησε ο επικεφαλής του κόμματος Τελεία, Απόστολος Γκλέτσος κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη για «εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Ο επικεφαλής του κόμματος της Τελείας, προανήγγειλε μηνύσεις σε βάρος των αστυνομικών της ΠΓΔΜ και προειδοποίησε πως την επόμενη φορά που θα πατήσουν σε ελληνικό έδαφος θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του (vid)

Εμμένει στη θέση του ο επικεφαλής της Τελείας και δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος απέναντι στην ΠΓΔΜ και τις αστυνομικές αρχές που προκάλεσαν τα επεισόδια το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ειδομένη. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και το Γιώργο Παπαδάκη, ο κ. Γκλέτσος ανέφερε πως το πρώτο μέλημα του κόμματος είναι να αναλάβει όλες τις νομικές πρωτοβουλίες που προβλέπονται. “Θα τους κάνουμε μήνυση ως κόμμα, στην εισαγγελία του Κιλκίς, γιατί αυτό που έκαναν αυτοί οι κύριοι είναι παράνομο, είτε πάτησαν, είτε έβαλαν κατά της χώρας από το έδαφός τους, έχουν διαπράξει παράνομες πράξεις σε βαθμό κακουργήματος. Από τη στιγμή που βάλουν προς τα εμάς χάνουν την ιδιότητά τους ως αστυνομικοί και είναι απλά εγκληματίες” σημείωσε.

Ο δήμαρχος Στυλίδας όμως δεν έμεινε εκεί και επανέλαβε όσα είχε διατυπώσει και τη Δευτέρα με ανακοίνωσή του. “Αν πατήσουν ξανά σε ελληνικό έδαφος θα πάμε εκεί  και θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Έχω κόσμο, υπάρχει κόσμος που θα τους πιάσουμε” ανέφερε στη συνέχεια. Μάλιστα στις επιφυλάξεις που εξέφρασε ο δημοσιογράφος για την παρακίνηση σε ένοπλο αγώνα, ο κ. Γκλέτσος σημείωσε: “Δεν είπα ένοπλο αγώνα, με τα χέρια μας θα πάμε. Πιστέψτε με ότι θα έρθουν πάρα πολλοί”. Άλλωστε ο πρώην ηθοποιός εξέφρασε την άποψη πως αν αφεθούν αναπάντητες οι προκλήσεις θα χαθεί η χώρα αμαχητί.

Ο Απόστολος Γκλέτσος εμφανίστηκε αποφασισμένος να δώσει πρώτος εκείνος το σύνθημα σε μια υποθετική περίπτωση επανάληψης παρόμοιων επεισοδίων. “Φαντάζεστε τι θα γίνει όταν θα πάω εκεί και θα πω ‘αέρα’; Μόνος μου θα ξεκινήσω και θα πω αέρα” δήλωσε.

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα