Γλέζος: "Πρότειναν Βουδούρη ερήμην των οργανώσεων και πυροδότησαν τη σύγκρουση"

Ο Μαν. Γλέζος στην συζήτηση για την άρση ασυλίας των βουλευτών Αργύρη Ντινόπουλου και ιλτ. Βαρβιτσιώτη της ΝΔ και Βασ. Καπερνάρου των ΑΝΕΛ στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο Μαν. Γλέζος στην συζήτηση για την άρση ασυλίας των βουλευτών Αργύρη Ντινόπουλου και ιλτ. Βαρβιτσιώτη της ΝΔ και Βασ. Καπερνάρου των ΑΝΕΛ στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι αναφέρει σε συνέντευξή του το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς για τους χειρισμούς των υποψηφιοτήτων στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε λανθασμένους χειρισμούς της πλειοψηφίας αποδίδει ο Μανώλης Γλέζος τις σφοδρότατες αντιδράσεις που έχουν προκύψει στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στα Νέα εξηγεί ότι  η πρόταση να ψηφιστούν πακέτο οι 13 περιφερειάρχες πυροδότησε τη σύγκρουση.

"Ο τρόπος αυτός λειτούργησε ακριβώς αντίθετα από αυτό που είχε αποφασιστεί στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Η εικόνα που δημιουργήθηκε στον κόσμο δεν έχει καμία σχέση με τις εξαγγελίες μας και τον τρόπο εφαρμογής τους. Ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μέλη και οι οργανώσεις του", είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γλέζος εξήγησε κατηγορηματικά ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποβλέπουν σε έξοδο από την ΕΕ:

"Δεν χαρίζουμε την Ευρώπη σε κανέναν, διότι ως νόημα και ως λεκτική έκφραση αναδεικνύει την πολυδιάστατη αντίληψη, η οποία πρωτογεννήθηκε στη χώρα μας".

Τέλος, επανέλαβε την ανάγκη πρόωρης προσφυγής σε βουλευτικές εκλογές, "όχι μόνο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αλλά για να αποφασίσει ο λαός για το παρόν και το μέλλον του".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network