Γλέζος: Τρόμαξαν αυτοί που κατάντησαν τη χώρα επαίτη της Ε.Ε.

ΑΘΗΝΑ-3-5-2012- Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο Μ. ΓΛΕΖΟΣ(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-3-5-2012- Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο Μ. ΓΛΕΖΟΣ(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Κατηγορώ Μανώλη Γλέζου στα μεγάλα κόμματα. Επισημαίνει πως ό,τι και αν κάνουν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

Για ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω κάνει λόγο το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, τονίζοντας πως αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα επαίτη της Ε.Ε. επιχειρούν να ανακόψουν την πορεία του λαού προς την εξουσία.

"Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος για την πορεία της χώρας. Τρομάξανε αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα επαίτη της Ε.Ε.

Αυτοί που δίδαξαν το εύκολο χρήμα, το δανεισμό, τη διαφθορά, τη διαπλοκή. Φοβούνται το λαό και προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία του προς την εξουσία, αλλά δεν θα τα καταφέρουν", αναφέρει στη δήλωσή του.

Αναφέρει μάλιστα ότι επιτίθενται, διαστρεβλώνουν, πετούν λάσπη και κάνουν ό,τι μπορούν για να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Δεν θα τα καταφέρουν ό,τι και να κάνουν. Γιατί το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω", καταλήγει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.

Στο μεταξύ, καυστικό ήταν και το σχόλιο του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την αντιμετώπισή του από τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες.

 "Θα μπορούσε η εβδομάδα 6-13 Μαΐου να γιορτάζεται κάθε χρόνο ως εβδομάδα ανεξάρτητης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας", έγραψε στο Facebook ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

SHARE:

24Media Network