Γραμμένος για Φλώρο: “Δεν δέχτηκα μόνο γροθιά, προσπάθησε να με πνίξει”

Διαβάζεται σε 3'
Ο Βασίλης Γραμμένος
Ο Βασίλης Γραμμένος Eurokinissi

Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό ξυλοδαρμού, που σημειώθηκε στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης, έδωσε ο ένας εκ των πρωταγωνιστών του, Βασίλης Γραμμένος. Όσα υποστήριξε.

“Δεν δέχθηκα γροθιά μόνο, προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό” ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από τον πρώην “Σπαρτιάτη” και νυν ανεξάρτητο βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο, έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου, το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4).

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή LiveNews, ο κ. Γραμμένος, απαντώντας στους ισχυρισμούς του κ. Φλώρου ότι δεν χειροδίκησε εναντίον του, αναφέρθηκε αρχικά στην κλινική του εικόνα.

“Έχω ρινικό κάταγμα με διάγνωση ορθοπεδικό του Νοσοκομείο Αεροπορίας, του ΓΝΑ. Έχω μια κάκωση στον ώμο και άλλη μία στο χέρι. [..] Δε θα κάτσω να αναλύσω το τι έγινε εκείνη τη στιγμή και πώς αυτός ο κύριος χειροδίκησε. Έχω ιατρική γνωμάτευση ενός δημόσιου νοσοκομείου. Το τι μπορεί να ισχυρίζεται η υπερασπιστική πλευρά του συγκεκριμένου ανθρώπου θα το δει η Δικαιοσύνη [..] 

Δε δέχθηκα γροθιά μόνο. Καταρχάς προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό και κατά τη διάρκεια του πνιγμού κατάφερε ένα χτύπημα στη μύτη μου [..] Τα χτυπήματα στα χέρια προκλήθηκαν από την πτώση. Έπεσα κάτω, με τράβαγε από το λαιμό, με έσερνε“.

“Υπάρχει κάποια κα. Μονογυού που είπε ότι άκουσε να τον βρίζω. Θα πρέπει να το καταθέσει στον εισαγγελέα αυτό, γιατί εγώ θα προσφύγω στην κυρία ανακρίτρια και στον κύριο Εισαγγελέα αυτό. Υπάρχουν μάρτυρες που λένε το αντίθετο. [..] Εγώ ουδέποτε τον έβρισα και ουδέποτε χειρονόμησα εναντίον του. Υπάρχουν κάμερες, υπάρχουν άνθρωποι που κάθονταν δίπλα μας και το είδαν”, πρόσθεσε.

Καρέ - καρέ η επίθεση πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών με γροθιές σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
Καρέ - καρέ η επίθεση πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών με γροθιές σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης EUROKINISSI

“Εγώ βγήκα από την αίθουσα για να προστατευτώ. Με έβριζε και δεν απάντησα ποτέ. Πήγα υποβασταζόμενος στο ιατρείο της Βουλής και μου έδωσε ο γιατρός να βάλω πάγο στη μύτη μου. Αυτός (ο Κ. Φλώρος) κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Βουλή και όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν στο βήμα, εκείνος καθόταν στην πόρτα και του έκανε άσεμνες χειρονομίες. Ήταν οργισμένος από το πρωί, με τον πατέρα του περιφέρονταν στη Βουλή και μας χλεύαζαν” περιέγραψε.

Όσον αφορά τις κατηγορίες περί εξύβρισης της οικογένειας του κ. Φλώρου, ο κ. Γραμμένος αρνήθηκε για μια ακόμα φορά, κάνοντας λόγο για “μύθευμα, που κατασκεύασε ο κ. Φλώρος, για να δικαιολογήσει τη βιαιοπραγία εναντίον του”.

“Εγώ μπήκα στη Βουλή για να εκπροσωπήσω τους Έλληνες πολίτες, όχι για να την κάνω ρινγκ” σημείωσε.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα