Γρηγοράκος: Αν η κυβέρνηση αντάλλαξε το μακεδονικό, πρόκειται για εσχάτη προδοσία

Γρηγοράκος: Αν η κυβέρνηση αντάλλαξε το μακεδονικό, πρόκειται για εσχάτη προδοσία
Ο Λ.Γρηγοράκος, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Eurokinissi

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 τόνισε πως το σκάνδαλο novartis είναι σκάνδαλο των γιατρών εν αντιθέσει με το σκάνδαλο της Siemens που όπως είπε είναι πολιτικό.

“Η επόμενη Βουλή πρέπει να ψάξει αν η κυβέρνηση διέπραξε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας με τη Συμφωνία των Πρεσπών με την οποία εκχώρησαν τη μακεδονική ταυτότητα στη γειτονική χώρα”. Αυτό υποστήριξε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στη Λακωνία Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. “Αν η κυβέρνηση αντάλλαξε το μακεδονικό με κάτι άλλο πρέπει να ελεγχθούν αυτοί που το έκαναν για εσχάτη προδοσία. Αν η επόμενη Βουλή δεν το κάνει, δεν θα κάνει σωστά τη δουλειά της”, πρόσθεσε. Και τόνισε: “Δεν παίρνω πίσω τον παραλληλισμό του Σαμψών και του Ιωαννίδη με τον Τσίπρα και τον Κοτζιά. Όπως κάποιοι έδωσαν ελληνικό χώρο με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, μια παράλληλη δράση είχαν Τσίπρας και Κοτζιάς, έδωσαν ταυτότητα στη γειτονική χώρα”.

Κατά τον κ. Γρηγοράκο, “το σχέδιο Πυθία είναι μια υπόθεση φούσκα για να ηρωοποιηθούν κάποιοι ώστε να μείνουν στη Βουλή χωρίς να μιλάνε και για την πατρίδα τους τη Μακεδονία να βγάζουν μια ανακοίνωση 134 λέξεων. Ο Καραμανλής έφυγε λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Τα υπόλοιπα είναι κατασκευές αρρωστημένων εγκεφάλων. Είναι το ίδιο συστηματάκι που κυνηγάει τον Γεωργίου”. 

Είπε επίσης τα εξής: “Το σκάνδαλο Novartis είναι σκάνδαλο γιατρών. Οι περισσότερες κλινικές στην Ελλάδα φτιάχτηκαν από τη Novartis. Οι περισσότεροι γιατροί που έχουν λεφτά στο εξωτερικό έχουν λεφτά της Novartis. Η Siemens ήταν πολύ μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο. Ήταν ένας οικονομικός κολοσσός ο οποίος διέφθειρε πολιτικά συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ήταν μια αρπαχτή στην Ελλάδα. Ο Τσουκάτος λέει ότι έδωσε το 1 εκατ. μάρκα στους ταμίες του ΠΑΣΟΚ. Η Εισαγγελέας λέει ότι αυτό δεν αποδεικνύεται. Ο,τι έχει βρεθεί στα δικά μας ταμεία έχει καταγραφεί σε πόρισμα ορκωτών ελεγκτών που πήγε στον εισαγγελέα”.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα