news 24/7

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το κόμμα 'Κίνημα Αλλαγής' του οποίου επικεφαλής είναι η Φώφη Γεννηματά.

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας αντιγράφει κακέκτυπα τον Ανδρέα Παπανδρέου

Από την Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε νέο μήνυμα στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ, αλλά και σε όσους σκέπτονται την ψήφο διαμαρτυρίας. “Η πολιτική αλλαγή θα έρθει μόνο με ΝΔ”, τόνισε. Κάλεσε τους συνταξιούχους να απαντήσουν με αξιοπρέπεια στο ΣΥΡΙΖΑ και τους νεοδημοκράτες να μην εφησυχάζουν.

Ομιλία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στο Ηράκλειο

Γεννηματά: Το Κίνημα Αλλαγής στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων

«Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με αυτούς που στήριξαν μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα διαψεύδονται οικτρά οι ελπίδες τους. Τους απλώνουμε το χέρι για να προχωρήσουμε μαζί» υπογράμμισε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

Γεννηματά από Χανιά: Νομοθετική πρωτοβουλία για να προχωρήσουν οι αποζημιώσεις στους πληγέντες από την κακοκαιρία

Γεννηματά από Χανιά: Νομοθετική πρωτοβουλία για να προχωρήσουν οι αποζημιώσεις στους πληγέντες από την κακοκαιρία

Στις περιοχές της Κρήτης που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα βρέθηκε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ - Ενημερώθηκε για τον προγραμματισμό, την πορεία των έργων αποκατάστασης και τις δυσκολίες που υπάρχουν από τον περιφερειάρχη Kρήτης Στ. Αρναουτάκη.

Ομιλία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στο Ηράκλειο

Φώφη Γεννηματά από το Ηράκλειο: "Θα σηκωθούμε πολύ ψηλότερα"

Αναφέροντας ότι οι προοδευτικοί πολίτες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ΚΙΝΑΛ η κ. Γεννηματά τόνισε ότι το μήνυμα είναι ένα: Ψήφος αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα εκφράζοντας έτσι την πεποίθηση ότι το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η έκπληξη των εκλογών.

Επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Λαύριο την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Φ.Γεννηματά από Λαύριο: Ο Τσίπρας οδηγεί τη ΔΕΗ στην χρεοκοπία και ο Μητσοτάκης παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σημειώνοντας ότι θα στηρίξει τη ΔΕΗ και την εξυγίανσή της.

Ομιλία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά

Γεννηματά: Είναι η ώρα να υπερασπίσουμε την ανοιχτή ευρωπαϊκή κοινωνία

Η κα.Γεννηματά ξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Κίνημα Αλλαγής «θα είναι η έκπληξη των εκλογών» γιατί, όπως είπε, είναι η παράταξη που πάντα βάζει το συμφέρον των Ελλήνων μπροστά. Παράλληλα ενώ άσκησε σκληρή κριτική τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Φ.Γεννηματά: Πρωταγωνιστής στην ανάπτυξη και στην κοινωνική συνοχή η περιφέρεια

Από το Ιωάννινα, όπου θα μιλήσει το βράδυ η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι «ψήφος στην ΝΔ, λέει ναι στην συντήρηση" και "ψήφος στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι στήριξη στην Ευρωπαϊκή χαοτική Αριστερά".

ΚΙΝΑΛ

ΚΙΝΑΛ: Ζητά σύγκλιση των επιτροπών της Βουλής για τα εκκρεμή ζητήματα αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής

Οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ που συμμετέχουν στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής ζητούν από τον Ν. Βούτση την σύγκλιση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής, όπως και να κληθούν στην συνεδρίαση οι επιτροπές κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών.

Φωτογραφία αρχείου

Εκλογές 2019: Το δίλημμα που θέτει ο Μητσοτάκης στους κεντρώους ψηφοφόρους, το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι

Στις ευρωεκλογές “δε χωρούν ίσες αποστάσεις, ούτε ψήφος διαμαρτυρίας” διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΝΔ χθες από τη Λάρισα, θέτοντας ακόμη πιο εμφατικά το δίλημμα με τη ΝΔ ή ουσιαστικά δια της ανοχής με το ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2019: "Γιώργο, πάμε μαζί" το μήνυμα Γεννηματά σε Παπανδρέου

Εκλογές 2019: "Γιώργο, πάμε μαζί" το μήνυμα Γεννηματά σε Παπανδρέου

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα για τις εθνικές εκλογές τίθεται ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως ανακοίνωσε σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πάτρα η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Ο βουλευτής Γιάννης Μανιάτης

Μανιάτης: Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ το πρόγραμμα που εφάρμοσε η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 λέγοντας πως στις εκλογές, πρέπει να γίνει το ΚΙΝΑΛ ο δεύτερος πόλος, ο κεντρικός πυλώνας, η μεγάλη κεντρο-αριστερή παράταξη και να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στα παραδοσιακά του ποσοστά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση επί της προτάσεως του πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Γιατί ο Μητσοτάκης κάλεσε τη Γεννηματά να καλιμπράρει τις ίσες αποστάσεις με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τη συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου και η Γεννηματά απάντησε “δεν έχουμε ίσες αποστάσεις από κανέναν, έχουμε αποστάσεις από τη συντήρηση”.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά στη συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής για την πρόταση του Πρωθυπουργού για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Γεννηματά: Σταματήστε να πληγώνετε την αξιοπρέπεια της πολιτικής. Είναι βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς

Για "παρακμή του πολιτικού διαλόγου και κατάντια της Βουλής" έκανε λόγο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφερόμενη στη σφοδρή αντιπαράθεση των Τσίπρα-Μητσοτάκη στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Κίνημα Αλλαγής

ΚΙΝΑΛ: "Κύριε Τσίπρα στο Ζάππειο μας τα ‘παν κι άλλοι"

"Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο" αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. " Ο κ. Τσίπρας ουσιαστικά ξεκίνησε προεκλογικό αγώνα για τις εθνικές εκλογές με ψηφοθηρικά μέτρα" σημειώνει το γραφείο Τύπου.

Ορκωμοσία του νέου υπουργού Τουρισμού Θανάση Θεοχαρόπουλου ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Θεοχαρόπουλος: "Αναλαμβάνουμε ευθύνη στα δύσκολα για μια σύγχρονη αριστερή πρόταση διακυβέρνησης"

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τονίζει ότι στην Ελλάδα η πλειοψηφία του προοδευτικού χώρου θα εκφρασθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ενώ αντίθετα το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής βάζει ως στόχο την στρατηγική ήττα της αριστεράς.

Γεννηματά από Χαλκίδα: Έχουμε πόλεμο με το λαϊκισμό και τη συντήρηση

Γεννηματά από Χαλκίδα: Έχουμε πόλεμο με το λαϊκισμό και τη συντήρηση

Η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της το μεσημέρι της Κυριακής σε συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ στη Χαλκίδα, εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αιχμηρή ήταν η κριτική της και προς τη ΝΔ

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι η πρώτη Ανάσταση για το ΚΙΝΑΛ και τους πολίτες

Επίθεση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού. Τι είπε για την τραγωδία στο Μάτι και τις μετεκλογικές συνεργασίες του κόμματος.

O εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης

Χρηστίδης: Όταν καταθέσαμε πρόταση για το αφορολόγητο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είχαν αφωνία

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ επιτέθηκε στη ΝΔ με αφορμή την επικείμενη πρότασή της για τη ακύρωση του μέτρου της μείωσης του αφορολόγητου αφού όπως είπε η ΝΔ αντιγράφει πρόταση νόμου του ΚΙΝΑΛ που έχει ήδη κατατεθεί εδώ και τρεις μήνες.

Στιγμιότυπο από το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Μάχη τεσσάρων για δυο θέσεις με εσωκομματικές προεκτάσεις

Νίκος Ανδρουλάκης, Νίκος Παπανδρέου, Εύα Καϊλή και Γιώργος Καμίνης διεκδικούν δυο θέσεις ευρωβουλευτών, ενώ μάχη δίνουν και οι Γιάννης Βαρδακαστάνης και Σάκης Αρναούτογλου, που δύσκολα, όμως, θα πλασαριστούν στην πρώτη τριάδα.

Ανδρέας Παπανδρέου και Γιώργος Γεννηματάς

Γιώργος Γεννηματάς: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον οραματιστή σοσιαλιστή

Σαν σήμερα, στις 25 Απριλίου 1994 έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο σημαντικούς πολιτικούς της σύγχρονης ιστορίας της χώρας, ο Γιώργος Γεννηματάς, σε ηλικία 55 ετών. Με τον Γεννηματά έχουν συνδεθεί η Αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης, η επιστροφή των πολιτικών προσφύγων του Δημοκρατικού Στρατού, το Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.) και η ψήφος στα 18.