news 24/7

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το κόμμα 'Κίνημα Αλλαγής' του οποίου επικεφαλής είναι η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση

"Προοδευτική αναμέτρηση με τη συντήρηση" εξαγγέλλει η Φώφη στο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ

Την Πέμπτη δίνεται στη δημοσιότητα η πολιτική εισήγηση. «Ξανά μπροστά ή νέες περιπέτειες» το σύνθημα του Συνεδρίου. Ξεκόβει με την ομιλία της η Φ. Γεννηματά τα περί επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ και τον πράσινο ήλιο. Αγωνία για το εάν θα διαφοροποιηθούν –και πώς- με τις τοποθετήσεις τους Κ. Σημίτης, Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλος.

Στιγμιότυπο από την ομιλία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στην  Αλεξανδρούπολη

Γεννηματά: "Όχι άλλα παιχνίδια και μεθοδεύσεις στα εθνικά θέματα"

Οξεία κριτική στον πρωθυπουργό από την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, για τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση τα εθνικά θέματα. Επίθεση και κατά της ΝΔ, για την οποία είπε πως "εκφράζει και σήμερα ό,τι πιο συντηρητικό και οπισθοδρομικό".

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση

Γεννηματά για Λοΐζου: Ήταν γνωστό ποια ήταν από πριν

"Η κυβέρνηση έχει Τσίπρα αλλά δεν έχει τσίπα" είπε σε τηλεοπτική της συνέντευξη της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση - "Δεν γνώριζε ο Τσίπρας ποια έβαζε;" αναρωτήθηκε για την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου.

H Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στην Προσύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος - PES

Γεννηματά: Όσα λέμε στο εξωτερικό είναι καλό να τα τηρούμε και στο εσωτερικό

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής μίλησε στην προσύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, εστιάζοντας σε θέματα που διαμορφώνουν τα τελευταία χρόνια την πολιτική ατζέντα στη Γηραιά Ήπειρο, μεταξύ των οποίων η άνοδος της ακροδεξιάς.

Γεννηματά: Μέτωπο στις ευρωεκλογές απέναντι σε ακροδεξιά και λαϊκισμό

Γεννηματά: Μέτωπο στις ευρωεκλογές απέναντι σε ακροδεξιά και λαϊκισμό

"Απαντάμε στη διαρκή λιτότητα και τις συντηρητικές πολιτικές του Λαϊκού κόμματος με προοδευτική ατζέντα και νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο" δήλωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ από τη συνάντηση των ηγετών του PES.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Β. Κεγκέρογλου: Διεκδικούμε τουλάχιστον την τρίτη εντολή για την Φ. Γεννηματά

Ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 αφήνοντας να εννοηθεί ότι εφόσον η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές χωρίς αυτοδυναμία, μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση υπό τη Φώφη Γεννηματά.

Υπέρ της συγκρότησης προοδευτικού μετώπου Παπαδημούλης, Δανέλλης, Ραγκούσης

Υπέρ της συγκρότησης προοδευτικού μετώπου Παπαδημούλης, Δανέλλης, Ραγκούσης

Για "εγχείρημα που έπρεπε να έχει ξεκινήσει προ πολλού" έκαναν λόγο ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης και ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ανδρουλάκης: "Ναι" σε νέο συνασπισμό πρασίνων, σοσιαλ-δημοκρατών και αριστεράς απέναντι στην ευρωπαϊκή δεξιά

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτίμησε ότι οι εθνικές κάλπες θα στηθούν μετά τις ευρωπαϊκές και σημείωσε ότι στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι το διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές.

H Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την προοδευτική παράταξη

"Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την Αναθεώρηση του άρθρου 32 με την οποία αποδεσμεύεται η εκλογή από τη διάλυση της Βουλής είναι σε σωστή κατεύθυνση" δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά συμμετέχει σε εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής, για το μέλλον της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ

Γεννηματά : 7 Προτάσεις - Δεσμεύσεις για την στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης

Σε εκδήλωση της ΓΣΒΕΕ η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έγινε μια "νέα δεξιά. Έγινε βαρίδι για την αριστερά” και πρόσθεσε: "Ο κ. Τσίπρας φεύγει, όχι άλλο δεξιά το τιμόνι".

Ο Φίλιππος Σαχινίδης

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση αδυνατεί να διαπραγματευθεί το θέμα των "κόκκινων δανείων"

"Η κυβέρνηση αδυνατεί να διαπραγματευτεί μείζονα ζητήματα όπως το θέμα της επίλυσης των κόκκινων δανείων και να διασφαλίσει την προστασία της πρώτης κατοικίας των νοικοκυριών που έπληξε η κρίση" σύμφωνα με τον Φ. Σαχινίδη.

Γεννηματά: Οι γυναίκες έχουμε τη δύναμη να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει

Γεννηματά: Οι γυναίκες έχουμε τη δύναμη να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει

"Είμαστε εδώ και για να δείξουμε ότι έχουμε τη δύναμή, να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει στην ζωή μας, στην δουλειά μας, στην οικογένειά μας, στο σπίτι μας" δηλώνει η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ομιλία Φώφης Γεννηματά στη συζήτηση επί της Εκθέσεως της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής "για το δημογραφικό" στην Ολομέλεια της Βουλής.

Γεννηματά: Το δημογραφικό πρέπει να μας ενώσει αν θέλουμε να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι βασική προϋπόθεση για την αντιμετώπιση του δημογραφικού είναι «η αναγέννηση του κοινωνικού κράτους» θυμίζοντας ότι η σύσταση της διακομματικής επιτροπής της Βουλής για το ζήτημα ήταν δική της πρόταση.

Έκθεση της Ανεξάρτητης Επιτροπής για την Ευημερία και την Ισότητα σε μια βιώσιμη Ευρώπη "Ευημερία για όλους σε μία βιώσιμη Ευρώπη".

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί να αλώσει ούτε να εξαϋλώσει το ΚΙΝΑΛ

"Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της Αριστεράς, δεν επιθυμεί να γίνει κόμμα της Κεντροαριστεράς" ανέφερε ο πρωθυπουργός στην εκδήλωση με θέμα "Ευημερία για όλους σε μια βιώσιμη Ευρώπη" και συμπλήρωσε: "Θα ήμουν ανόητος αν πίστευα ότι ένας ιστορικός πολιτικός χώρος μπορεί να αλωθεί ή να εξαϋλωθεί και θα ήμουν ακόμη πιο ανόητος αν ήταν και πολιτική μου στρατηγική".

Η Φώφη Γεννηματά στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Γεννηματά: Ένα ραντεβού κλείστε κ. Τσίπρα, το ραντεβού στις κάλπες με τον ελληνικό λαό

Αφού άφησε να εννοηθεί ότι το ενδιαφέρον του Αλέξη Τσίπρα για το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων είναι μάλλον όψιμο, η Φώφη Γεννηματά κάλεσε τον Πρωθυπουργό να πάει αμέσως σε εκλογές.

O εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης

Χρηστίδης: Ανοιχτό το σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Πεδίο εθνικής συνεννόησης είτε έχει να κάνει με την κατάργηση των όρων του υπερταμείου και τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων είτε απέναντι στην Τουρκία, 'βλέπει" το ΚΙΝΑΛ.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός το μεγάλο δίλημμα των εκλογών

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φ. Γεννηματά, αναφέρθηκε στην "παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δεξιά του κ. Τσίπρα", ως τις "δύο όψεις της συντήρησης", με την "πόλωση" και τον "διχασμό" να είναι η πρότασή τους απέναντι στον ελληνικό λαό.

Ο πρώην υπουργός Μιχάλης Σταθόπουλος

Σταθόπουλος: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ φοβούνται μην ανθίσει η "Γέφυρα"

“Συμφωνώ με την "Γέφυρα" αλλά θέλω να εκφράζομαι ατομικά και λιγότερα οργανωμένα" σημείωσε ο πρώην υπουργός, λέγοντας ότι πολλά στελέχη του ΚΙΝΑΛ συμφωνούν με την συμφωνία των Πρεσπών και διστάζουν να το πουν.

Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Ο στεναγμός του κ. Τσίπρα προ της ήττας του ακούγεται παντού

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ 3, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, τονίζοντας ότι ο Κώστας Λαλιώτης δεν χρειάζεται υποδείξεις, για να δράσει πολιτικά.

Γεννηματά: Δεν θα επιτρέψω να λεηλατηθεί η παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου από τους τυχοδιώκτες του κ. Τσίπρα

Γεννηματά: Δεν θα επιτρέψω να λεηλατηθεί η παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου από τους τυχοδιώκτες του κ. Τσίπρα

Σε προσυνεδριακή συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ μίλησε η πρόεδρος, Φώφη Γεννηματά. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι κάνει "ντελίβερι υπουργείων στους πρόθυμους κυνηγούς καρέκλας, τους οποίους μαζεύει από παντού".

Ο Γιώργος Βαρεμένος

Βαρεμένος: Εποικοδομητική για την Κεντροαριστερά η πρωτοβουλία της "Γέφυρας"

Ο Γιώργος Βαρεμένος, Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την εκδήλωση της "Γέφυρας", τις αντιδράσεις του ΚΙΝΑΛ, αλλά και το δημοσίευμα του BBC.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

Κωδικός "Γκρεμίστε τη Γέφυρα" από τη Χαριλάου Τρικούπη

Σφοδρή επίθεση του Κινήματος Αλλαγής σε όσα στελέχη του κόμματος οδεύουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Ολοκληρωτικός πόλεμος της Φώφης με τον Τσίπρα. Ψηφίζουν την Κυριακή για τους αντιπροσώπους στο Συνέδριο τα μέλη του ΚΙΝΑΛ. Στόχος να προσέλθουν στην κάλπη 50.000 από τις 210.264 που ψήφισαν για την εκλογή ηγεσίας.