news 24/7

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το κόμμα 'Κίνημα Αλλαγής' του οποίου επικεφαλής είναι η Φώφη Γεννηματά.

O Μιχάλης Κατρίνης, Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής

Μιχάλης Κατρίνης: Το μη χείρον βέλτιστον;

Ο Μιχάλης Κατρίνης, Κοινοβουλευτικός εκπρόσώπος του Κινήματος Αλλαγής, γράφει στο NEWS 24/7, για την κοινωνία που αναζητά το καλύτερο και για το στοίχημα της ανάδειξης του πραγματικού εκφραστή του κέντρου.

Η Φώφη Γεννηματά στο βήμα της Βουλής

Φ. Γεννηματά: "Κύριε Μητσοτάκη γιατί αρνηθήκατε τα μαζικά τεστ για όλους;"

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά τόνισε την ανάγκη λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της covid-19, τονίζοντας "το βάρος και τις ιστορικές ευθύνες όσων παίρνουν αποφάσεις και όσων κυβερνούν".

Η Φώφη Γεννηματά στο βήμα της Βουλής

ΚΙΝΑΛ: Κριτική για αστυνομοκρατία προς την κυβέρνηση

Να μην ανατεθεί στην ΕΛ.ΑΣ η φρούρηση των πανεπιστημίων ζήτησε η Χαρά Κεφαλίδου απορρίπτοντας τις κυβερνητικές προτάσεις για αστυνομικά σώματα φύλαξης. Είχαν προηγηθεί αιχμές της Φ.Γεννηματά στην Βουλή που τόνισε ότι ξεφτίζουν τα περί «κεντρώου προφίλ» της Ν.Δ.

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά για ΑΣΕΠ: "Θα καταψηφίσουμε το νομοσχέδιο της Μαξίμου ΑΕ"

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ξεκαθάρισε πως το κόμμα της θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο του ΑΣΕΠ, κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία για "ρουσφετολογικούς στόχους" και "ανύπαρκτη μεταρρυθμιστική ατζέντα".

Η Φώφη Γεννηματά "καθαίρεσε" τον Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

Η Φώφη Γεννηματά "καθαίρεσε" τον Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής ορίζονται οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης. Για αναδιάταξη στελεχών δίχως πολιτικές προεκτάσεις κάνει λόγο η Χ.Τρικούπη. Τι δήλωσε ο ίδιος ο Α.Λοβέρδος

Παίζοντας "κρυφτούλι" στο ΚΙΝ.ΑΛ

Παίζοντας "κρυφτούλι" στο ΚΙΝ.ΑΛ

Πολύς λόγος για «προοδευτική διακυβέρνηση». Το περιεχόμενό της όμως, γίνεται αντιληπτό με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Αυτό δείχνουν δημόσιες τοποθετήσεις όπως του Γιώργου Παπανδρέου ή του Ανδρέα Λοβέρδου.

Γεννηματά: "Να αναγνωρίσει έμπρακτα η κυβέρνηση τον ρόλο του ΕΣΥ"

Γεννηματά: "Να αναγνωρίσει έμπρακτα η κυβέρνηση τον ρόλο του ΕΣΥ"

Τη Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής επισκέφτηκε η Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Τομέα Εθελοντισμού του ΚΙΝΑΛ. "Ο μεγάλος στόχος παραμένει η υλοποίηση της πρότασής μας για αναγέννηση του ΕΣΥ".

Διαδικτυακά κάλαντα στη Φώφη Γεννηματά από την "Κιβωτό του Κόσμου"

Διαδικτυακά κάλαντα στη Φώφη Γεννηματά από την "Κιβωτό του Κόσμου"

Διαδικτυακά άκουσε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη "Κιβωτό του Κόσμου", η Φώφη Γεννηματά. "Αγάπη είναι να εμβολιαστούμε όλοι, το καλύτερο δώρο", ανέφερε στο ευχετήριο μήνυμά της.

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Παρακρατήθηκαν αγροτικές επιδοτήσεις για να ικανοποιηθούν ρουσφέτια της κυβέρνησης"

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατήγγειλε την παράνομη παρακράτηση επιδοτήσεων 650.000 αγροτών, κατηγορώντας την κυβέρνηση και ζητώντας από τον πρωθυπουργό να βάλει τέλος στην εξαπάτησή τους.

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Ασυγχώρητη καθυστέρηση και λάθη και στη Δυτ. Αττική μετά τη Βόρεια Ελλάδα

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε πως η κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες που έχουν προκύψει από την υγειονομική κρίση "με αποτέλεσμα να τρέχει πίσω από τα γεγονότα".

Η Αγγελική Αδαμοπούλου, Βουλευτής Α' Αθηνών του Μέρα 25

Αγγελική Αδαμοπούλου: Ο οπορτουνισμός θριάμβευσε, η κερκόπορτα άνοιξε

Η Αγγελική Αδαμοπούλου, Βουλευτής Α' Αθηνών του ΜέΡΑ 25 γράφει στο News 24/7 για την απόπειρα φίμωσης του δημόσιου πολιτικού λόγου, μετά την άρση ασυλίας της για άποψη που εκφράστηκε από το Βήμα της Βουλής

Η Φώφη Γεννηματά στη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021"

Γεννηματά: Ο προϋπολογισμός οδηγεί σε οπισθοδρόμηση και νέα αδιέξοδα

Την ολοκληρωμένη πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για την ανάταξη των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας ανέπτυξε η Φώφη Γεννηματά, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική

Η Φώφη Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά: "Τα ημίμετρα δεν βοηθούν την οικονομία"

Μαζικά τεστ και αξιόπιστα επιδημιολογικά δεδομένα προτείνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής για τον ασφαλή σχεδιασμό στη μάχη της χώρας με τον κορονοϊό. "Εκ διαμέτρου αντίθετη η θέση μας με την κυβέρνηση".

Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Ο Μητσοτάκης να δώσει λύση τώρα για τους εργαζόμενους στον τουρισμό

"Χωρίς εισόδημα, χωρίς προοπτική για το άμεσο μέλλον, με το άγχος να κυριαρχεί στη ζωή τους οι εργαζόμενοι αυτοί δεν θα μπορέσουν να κάνουν φέτος Χριστούγεννα" αναφέρει μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή της.

Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά για Σύνοδο Κορυφής: "Φιάσκο για την Ευρώπη, ήττα για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό"

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά έβαλλε κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για τους χειρισμούς τόσο στα εθνικά ζητήματα, όσο και στη μάχη της πανδημίας. "Η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται σήμερα ο τόπος".

Ολομέλεια της Βουλής

Διακομματικό κάλεσμα 7 βουλευτών του Δυτικού τομέα Αθήνας υπέρ του εμβολιασμού

Επτά βουλευτές του Δυτικού Τομέα Αθήνας, από τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, καλούν τους υπόλοιπους βουλευτές να δώσουν πρώτοι το καλό παράδειγμα και "να στείλουν το σωστό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού".

Άτυπο μέτωπο της αντιπολίτευσης για τα "διπλά βιβλία" των κρουσμάτων

Άτυπο μέτωπο της αντιπολίτευσης για τα "διπλά βιβλία" των κρουσμάτων

Γενικευμένο κλίμα αμφισβήτησης των στοιχείων καταγραφής και καταμέτρησης της επέκτασης της πανδημίας. Βροχή οι πιέσεις για δημοσιοποίηση των πρακτικών της επιτροπής λοιμοξιωλόγων και οι ερωτήσεις στην Βουλή

Η Φώφη Γεννηματά σε συζήτηση για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας, 12 Νοεμβρίου 2020.

Επίκαιρη ερώτηση Γεννηματά προς τον πρωθυπουργό για τη διαχείριση της πανδημίας

"Υπάρχει αξιόπιστο ολοκληρωμένο Μητρώο Ασθενών στον ΕΟΔΥ; Καταγράφονται τα τεστ του ιδιωτικού τομέα;" είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτει η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στον πρωθυπουργό.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας Τ. Ερντογάν στα Βαρώσια, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020, στις Βρυξέλλες.

Νίκος Ανδρουλάκης για Τουρκία: Μονόδρομος οι κυρώσεις στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, γράφει στο NEWS 24/7 για την προοπτική των κυρώσεων προς την Τουρκία μετά τις προκλήσεις Ερντογάν στα Βαρώσια, εν όψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Κίνημα Αλλαγής

ΚΙΝΑΛ για στοιχεία ΕΟΔΥ: Δεν έχουν το θάρρος να αναλάβουν τις ευθύνες τους

"Στην επιτυχία ζήτω ο Μητσοτάκης και στην αποτυχία φταίνε μόνο οι Υπουργοί και οι Διοικητές. Γιατί το Μαξίμου δεν ήξερε τίποτα!" αναφέρει το ΚΙΝΑΛ, με αφορμή δημοσιεύματα για τα στοιχεία του ΕΟΔΥ

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Γεννηματά προς Ευρωπαίους Σοσιαλιστές: Κυρώσεις στην Τουρκία χωρίς επιφυλάξεις

Με επιστολή της προς του Ευρωπαίους Σοσιαλιστές η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής καταγγέλλει την προκλητικότητα της Τουρκίας και ζητάει την επιβολή κυρώσεων χωρίς επιφυλάξεις.

Γεννηματά για Μητσοτάκη: "Θα έπρεπε να σεβαστεί τις 14 ημέρες καραντίνας. Ή τηρούμε όλοι τα μέτρα ή όχι"

Γεννηματά για Μητσοτάκη: "Θα έπρεπε να σεβαστεί τις 14 ημέρες καραντίνας. Ή τηρούμε όλοι τα μέτρα ή όχι"

Το αιχμηρό σχόλιο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ για την χθεσινή παρουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή, παρά το γεγονός ότι είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: "Καθυστέρηση στις προτάσεις μας, μπαλώματα στην υγεία και στην οικονομία"

Η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση για καθυστερημένη υλοποίηση των προτάσεων του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την απόφαση να γίνουν αορίστου χρόνοι γιατροί και νοσηλευτές που προσλήφθηκαν στις ΜΕΘ.

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης

Ανδρουλάκης: Ντροπή για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η ομιλία Λαγού

Για "ημέρα ντροπής" για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, μετά την απόφαση της προέδρου να δώσει τον λόγο στον καταδικασθέντα για την εγκληματική οργάνωση "Χρυσή Αυγή", Ιωάννη Λαγό