Πολάκης: Να μας πει η ΝΔ αν θα καταργήσει τα επιδόματα των ΑΜΕΑ

Πολάκης: Να μας πει η ΝΔ αν θα καταργήσει τα επιδόματα των ΑΜΕΑ
O Παύλος Πολάκης Eurokinissi

Ο Παύλος Πολάκης τοποθετήθηκε για το ζήτημα που έχει προκύψει με την ανάρτησή του για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Μίλησε για "συνειδητή στοχοποίηση" και έθεσε το ερώτημα αν τα επιδόματα είναι "χάρες" που πρέπει να καταργήσουν.

Για “συνειδητή στοχοποίηση από τον κ. Μητσοτάκη και διαστρέβλωση της αλήθειας» έκανε λόγο ο Παύλος Πολάκης σε δηλώσεις του on camera στη Βουλή σχετικά για το ζήτημα που έχει προκύψει με την ανάρτηση που έκανε για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ο υφυπουργός υγείας, για τον οποίο η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει πρόταση μομφής, τόνισε ότι “η πολιτεία οφείλει να θεσμοθετεί θετικά μέτρα άρσης των διακρίσεων υπέρ των ΑμεΑ και πως κάτι τέτοιο δημιουργεί την κοινωνία των ίσων ευκαιριών. Άρα το ερώτημα το οποίο προκύπτει προς τη ΝΔ και τον κ. Κυμπουρόπουλο, είναι αν τα θετικά μέτρα όπως είναι τα μόρια, τα επιδόματα, οι θετικές διαδικασίες και άλλες ανακουφιστικές διατάξεις, αν τα θεωρούν χάρες που πρέπει να καταργήσουν ή αν είναι η ουσία της κοινωνικής πολιτικής που υπηρετεί και άρση των διακρίσεων για τα ΑμεΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα