Η Ασημακοπούλου συνέκρινε τον Τσίπρα με τον Χίτλερ και τους καναλάρχες με Εβραίους

Η εκπρόσωπος τύπου Άννα Μισελ Ασημακοπούλου στο παρακολουθεί την δεύτερη ημέρα των εργασιών στο 9ο τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30/6 με την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, όπου θα φανούν και οι νέοι συσχετισμοί που έχουν διαμορφωθεί στο κόμμα μετά από ένα χρόνο πρωθυπουργίας του κ. Σαμαρά. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Η εκπρόσωπος τύπου Άννα Μισελ Ασημακοπούλου στο παρακολουθεί την δεύτερη ημέρα των εργασιών στο 9ο τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30/6 με την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, όπου θα φανούν και οι νέοι συσχετισμοί που έχουν διαμορφωθεί στο κόμμα μετά από ένα χρόνο πρωθυπουργίας του κ. Σαμαρά. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές δηλώσεις της βουλευτή της ΝΔ, Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου στην "Πρωινή Ζώνη" της ΕΡΤ (Vid)

"Οι δηλώσεις της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, στην "Πρωινή Ζώνη της ΕΡΤ, αποτελούν μνημείο χυδαιότητας" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί τους καναλάρχες και το καθεστώς ασυδοσίας τους, στο οποίο το κόμμα της έχει συμβάλλει τα μέγιστα, η κ. Ασημακοπούλου έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για πρακτικές της κυβέρνησης που θυμίζουν "παρακράτος" και προσομοιάζουν με την εξόντωση των Εβραίων από τον Χίτλερ!" τονίζει το κυβερνών κόμμα και συνεχίζει ως εξής:

"Οι χυδαιότητες αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μαντά, ενώ οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι, δηλαδή ο Γιάννης Μανιάτης από το ΠΑΣΟΚ και ο Παναγιώτης Καρκατσούλης από το Ποτάμι, παρέμειναν άφωνοι.

Οι χυδαιότητες αυτές, που απορρέουν από την ανιστόρητη "θεωρία των δύο άκρων", αποτελούν ευθεία παρέμβαση στο θεσμό της Δικαιοσύνης εν όψει της επικείμενης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για το νόμο σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες".

Και τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη "να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις της βουλευτή του κόμματος του".

Το περιστατικό

"Όποιος δεν καταλαβαίνει το μέγεθος του κινδύνου που διατρέχουμε από την καθεστωτική αυτή αντίληψη και νοοτροπία της κυβέρνησης, ειλικρινά πρέπει να σκεφτεί και άλλες εποχές…

Στην Γερμανία όταν βγήκε ο Χίτλερ οι Εβραίοι ήταν χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες, υπήρχαν αυτοί που τον άκουγαν και έλεγαν ότι αυτά τα οποία λέει θα τα κάνει. Αυτοί λοιπόν τα μάζεψαν και πήγαν στην Αμερική ή κάπου αλλού και σώθηκαν. Αυτοί που έλεγαν δεν πειράζει και έμειναν, αποτεφρώθηκαν" τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ προκαλώντας την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μαντά.

"Είναι άθλια και χυδαία αυτά που λέτε" της απάντησε ο κ. Μαντάς.

"Το ΕΣΡ είναι μια ανεξάρτητη Αρχή κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα και εφόσον επιστραφούν στο ΕΣΡ οι αρμοδιότητες τις οποίες έχει αρπάξει αυτή τη στιγμή ο κος Παππάς με το νόμο του, θα προσέλθουμε για να συγκροτήσουμε το ΕΣΡ να κάνει τη δουλειά του", ανέφερε άλλωστε λίγο αργότερα στο Πρώτο Πρόγραμμα η βουλευτής της ΝΔ. "Σε κάθε περίπτωση", συμπλήρωσε, "περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ για το αν είναι συνταγματικός ή όχι ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες".

SHARE:

24Media Network