Η ατάκα Τσίπρα για την Greek Mafia

Η ατάκα Τσίπρα για την Greek Mafia
Ο Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Έμμεσα απάντησε στα περί παρακολουθήσεων επί ΣΥΡΙΖΑ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έμμεση απάντηση στα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε παρακολουθήσεις υπουργών επί ΣΥΡΙΖΑ έδωσε από την Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας. Διαβλέποντας ότι αυτά θα αποτελέσουν την “άμυνα” της κυβέρνησης απέναντι στις συνεχείς αποκαλύψεις για τις προσπάθειες συγκάλυψης του Σκανδάλου των Υποκλοπών.

“Η ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούσε τη Greek Mafia, ενώ με εσάς διοικούνταν από την Greek Mafia” επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραπέμποντας προφανώς στις έρευνες της ΕΥΠ για το συγκεκριμένο θέμα επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα σημείωσε ότι “η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στη περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ και τη δική σας περίοδο της εκτροπής, δεν είναι μόνο ότι εμείς τηρούσαμε τις Συνταγματικά προβλεπόμενες θεσμικές εγγυήσεις. Ότι δεν καταστρέψαμε αρχεία, όλα είναι στο φως”. Αφήνοντας έτσι ξεκάθαρη αιχμή τόσο για την καταστροφή των αρχείων των νόμιμων επισυνδέσεων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών όσο και τις συνεχείς παρεμποδίσεις για τον έλεγχο των στοιχείων που σχετίζονται με την δράση της ΕΥΠ επί διοίκηση του Παναγιώτη Κοντολέοντα, εκλεκτού του πρωθυπουργού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα