Μπακογιάννη: "Με πόνο ψυχής λέμε 'ναι' στα νέα μέτρα"

ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
(ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ICON

Διαβάστε τι δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μία "ανάσα" πριν την ψήφιση του "Μνημονίου 2" από τη Βουλή

"Με πόνο ψυχής η Δημοκρατική Συμμαχία θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση γιατί αντιλαμβάνεται ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να χρεοκοπήσει η χώρα", δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε την νέα δανειακή σύμβαση "κάκιστη", ωστόσο ξεκαθάρισε, πως η παράταξή της θα την υπερψηφίσει.

"Δεν υπήρξε ουσιαστική διαπραγμάτευση με ελληνικές αντιπροτάσεις", σημείωσε, υποστηρίζοντας πως "η συμφωνία επιβάλλεται στη χώρα μας, γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική που να αποφεύγει τη χρεοκοπία".

"Και είναι άδικη γιατί το τίμημα θα το πληρώσουν για άλλη μια φορά οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις", πρόσθεσε.

Επίθεση στους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εξαπέλυσε με δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δ. Ζαφειριάδης.

"Ο κ. Παπανδρέου με το 'λεφτά υπάρχουν' και τα δημοψηφίσματα και ο κ. Σαμαράς με τα 'Ζάππεια', τους μαγικούς 'μηδενισμούς ελλείμματος' και την 'επαναδιαπραγμάτευση' κορόιδευαν τον κόσμο. Όταν όμως βρέθηκαν να πρέπει οι ίδιοι να πληρώσουν το πολιτικό τίμημα της χρεοκοπίας, ξαφνικά ανακάλυψαν την αλήθεια", δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπακογιάννη: Να κόψουν 300 εκ. ευρώ από μισθούς και συντάξεις των βουλευτών

SHARE:

24Media Network