Η εκταμίευση της δόσης στο επίκεντρο της συνάντησης Σαμαρά - Μπαρόζο

Ο έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρράς στις εργασίες της δευτερης ημέρας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες. (EUROKINISSI/ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε.)
Ο έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρράς στις εργασίες της δευτερης ημέρας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες. (EUROKINISSI/ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε.) EUROKINISSI

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Το απόγευμα συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Χέρμαν βαν Ρομπάι

Σε καλό κλίμα η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών δεν έγιναν δηλώσεις. Ο πρωθυπουργός, αφού επισήμανε πως η Ελλάδα έκανε όσα έπρεπε από την πλευρά της, κάλεσε ουσιαστικά τους Ευρωπαίους να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες.

Στις 4 το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρόμπαϊ, με τον Αντώνη Σαμαρά να επιζητά να υπάρξει συμφωνία για την εκταμίευση της επόμενης δόσης. 

Στις Βρυξέλλες βρίσκονται ήδη και οι υπουργοί Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, και Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, καθώς θα παραστούν στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 14.30, όπου θα συζητηθούν οι τρέχουσες εξελίξεις στη χώρα μας.

SHARE:

24Media Network